Acties

Actie Wize Office Motion Single en Duo zit-sta bureau

Actie! Wize Office Motion zit-sta Single en Duo bureaus

De bureaus en zit-sta bureaus van de Wize Office Motion collectie zijn nu voor een voordelige prijs te verkrijgen. Heeft u altijd al een nieuw (zit-sta) bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie heeft u nu keuze uit vier diverse modellen. Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Actie Dencon Calma zit-sta bureau actie

Actie! Dencon Calma zit-sta bureau

De zit-sta bureaus van de Dencon Calma collectie zijn tijdloos in design, elegant en zeer functioneel. Heeft u altijd al een nieuw zit-sta bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie kunt u nu een kwalitatief hoogwaardig design zit-sta bureau aanschaffen. Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Palmberg Crew Solitair zit-sta werkplek, nu extra voordelig!

De Palmberg Crew Solitair is een populair zit-sta bureau welke aan al uw wensen voldoet. Door deze actie kunt u al een Palmberg zit-sta bureau kopen voor 795€. Klik hier om de actiefolder te bekijken. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2016.

Linak Premium zit-sta bureau

De Linak Premium kan tot en met 200cm breed worden versteld en is voorzien van een Linak motor, welke u de mogelijkheid biedt het bureau te verstellen van 61 naar 126cm hoog. Het onderstel is beschikbaar in de kleur; zwart, wit of aluminium en kan met maximaal 130 kilo worden belast. De Linak Premium is snel leverbaar en heeft standaard 5 jaar garantie. Deze actie is verkrijgbaar vanaf €525 en bij afname van minimaal zit-sta bureaus binnen de randstad is de levering en montage inclusief.. Bekijk hier de actie! 

Linak Basic zit-sta bureau, bureau van topkwaliteit

Een Linak Basic zit-sta bureau is voorzien van Linak mechaniek en is in hoogte verstelbaar van 61 – 126 centimeter. Deze bureaus zijn snel leverbaar en de bureaus hebben een garantieperiode van 5 jaar. U heeft al een Linak Basic zit-sta bureau voor €405! Klik hier om de actiefolder te bekijken. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2016.

Linak Dencon zit-sta bureau

Een zit-sta bureau draagt bij aan een goede en ergonomische werkhouding. Het onderstel van de Dencon zit-sta actie is beschikbaar met een afmeting tussen de 120 en 200 centimeter en verkrijgbaar vanaf €525 exclusief btw. Het bureau kan in hoogte worden versteld door middel van een Linak elektromotor van 61 naar 126cm hoog. Tevens is het bureau voorzien van Piezo techniek. Bekijk hier de volledige actie!

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel

De Mirra 2 bureaustoel van Herman Miller is ergonomisch verantwoord en zeer comfortabel. De vele mogelijkheden, zoals de gestoffeerde Butterfly back of de Triflex rug, de verstelbare armleggers, de Flexfront zitting en dergelijke, maken de Mirra 2 stoel veelzijdig toepasbaar.  Voor de mensen die kleur in hun kantoor willen aanbrengen en goed willen zitten hebben deze Mirra 2 actiestoel samengesteld. Bekijk hier de actie! 

Herman Miller Aeron bureaustoel

De Aeron bureaustoel is al vele jaren een goed zittende een design klassieker! De Aeron kom je tegen in films, musea en dergelijke. Naast ons brede assortiment gebruikte Aeron bureaustoelen willen wij onze klanten ook de gelegenheid bieden om een geheel nieuwe Aeron bureaustoel aan te schaffen met een mooie korting. Bekijk hier de actie!

Giroflex 64 en 68 bureaustoel

De Giroflex 64 bureaustoel staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. De Giroflex 68 bureaustoel combineert aansprekend en tijdloos design met technisch raffinement. Bekijk de actie hier!

Viasit Impuls Too

De Viasit Impuls Too is een populaire, ergonomische bureaustoel die geschikt is voor iedere gebruiker. De Impuls is beschikbaar met een grijs of zwart onderstel. Nu verkrijgbaar voor maar €349,- in plaats van €550,-. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2016. Bekijk hier de actie!