Actie! Giroflex 64 & 68

ACTIE G64 353 2022

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Giroflex 64

De Giroflex 64 bureaustoel staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. De bureaustoel is gemaakt voor actief zitten en is comfortabel in elke zithouding.

Geschikt voor iedereen

Herman Miller 64 bureaustoel kan gemakkelijk op uw behoeften afgestemd worden. Het achterste gedeelte van de zitting ondersteunt het bekkengebied en voorkomt het uit de stoel glijden. Het voorste vlak heeft een klein helling van 7 graden, zodat de druk bij de dijbenen weggenomen zal worden.

Uitvoering

De Giroflex 64 is standaard gestoffeerd en in alle stoffen en kleuren beschikbaar (PK1). De armsteunen zijn in het zwart 4D NPR en de aluminiumdelen zijn beschikbaar in 810, 812 of 813. De wielen zijn 65 mm en verkrijgbaar voor harde of zachte vloeren. De stoel heeft een aluminium voetenkruis.

De Giroflex 64 is nu verkrijgbaar vanaf €699!

Giroflex 353

De Giroflex 353 bureaustoel combineert aansprekend en tijdloos design met technisch raffinement. De stoel ondersteunt elke zithouding met zijn instelbare zithoogte, zitdiepte en regelbare tegendruk van de rugleuning.

Ergonomisch

De ergonomisch gevormde zitschaal zorgt voor een optimale drukverdeling en ondersteunt het bekken optimaal. Ook de Giroflex 353 bureaustoel heeft een kleine helling van 7 graden op het voorste gedeelte zodat de druk bij de dijbenen weggenomen zal worden.

Uitvoering

De Giroflex 353 is standaard gestoffeerd en in alle stoffen en kleuren verkrijgbaar (PG1). De armsteunen zijn in het zwart 4D en de aluminiumdelen zijn verkrijgbaar in 810, 812 of 813. De wielen zijn 65 mm en verkrijgbaar voor een harde of zachte vloer. De stoel heeft een voetenkruis van kunststof.

 De Giroflex 353 is nu verkrijgbaar vanaf €420!

 

Deze aanbieding is geldig t/m eind April 2022, zolang de voorraad strekt.