Actie HM Aeron 2022

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Actie! Herman Miller Aeron bureaustoel

De Aeron is al vele jaren een design klassieker! De functionaliteit van de Aeron is duidelijk zichtbaar, wat bijdraagt aan het opvallende uiterlijk dat uitnodigt om te gaan zitten en de stoel zelf te ervaren.

De stoel zorgt voor een optimale ondersteuning vanwege de Pellicle rugleuning en zitting. Ook is de stoel voorzien van een Posturefit lendesteun die een overbelaste positie van uw wervelkolom voorkomt en een optimale stand in het bekken positioneert. Zo behoudt de gehele rug zijn natuurlijke vorm en wordt overbelasting vermeden.

De Aeron is verkrijgbaar in verschillende maten: A, B of C. Dit maakt de bureaustoel geschikt voor iedereen.

Innovatief, duurzaam en milieuvriendelijk

Aeron is beschikt innovatieve en milieuvriendelijke grondstoffen. Dit maakt de stoel duurzaam, maar geschikt voor langdurig gebruik. Om deze redenen geeft Herman Miller onder andere 12 jaar garantie op het mechaniek. De onderdelen kunnen makkelijk worden vervangen en zijn eenvoudig te scheiden voor recycling. 94% van de onderdelen van de Aeron zijn recyclebaar en bestaat uit 66% uit gerecycled materiaal.

Prijzen

Herman Miller Aeron Full options, grafiet uitvoering met lederen armpads en posturefit. Nu voor maar €1299!

Herman Miller Aeron Basic: Grafiet, exclusief voorwaartse neig, vinyl armpads en standaard lambaalsteun. Verkrijgbaar in maten A, B en C. Nu voor maar €1165!

Bij aankoop van deze stoel heeft u 12 jaar garantie op mechaniek, 3 jaar op de gasveer en 5 jaar op bekleding.

Deze aanbieding is geldig t/m eind April 2022, zolang de voorraad strekt.

Accessoires

Naast de standaard opties, kunnen er ook verschillende accessoires aan de bureaustoel toegevoegd worden. U kunt kiezen uit een gepolijst voetenkruis, mechaniek, minderprijs lumbaalsteun, Tuxedo Pellicle in plaats van classic en er zijn rubberen wielen verkrijgbaar voor een harde vloer.