Bedieningsmogelijkheden voor Linak zit-sta bureaus

De Linak Deskline bedieningen zijn speciale schakelaars die de beweging van verschillende bureau en werkstations kunnen aansturen. De bedieningen zijn gemakkelijk in gebruik, modern en zijn voorzien van een groot aantal mogelijkheden, zoals een geheugenfunctie en display.

Linak Desk Control App

De Linak Desk Control App is speciaal ontwikkeld voor het aanpassen van bureaus met een Linak motor. De App beschikt over dezelfde functies als een standaard bureaupaneel, maar stelt u in staat uw bureau in te stellen via tablet of smartphone. De software van deze app is gratis te downloaden op de website en werkt alleen in combinatie met de door ons geleverde bluetooth module. Deze module is verkrijgbaar vanaf €30,-

Linak DPF1W desk panel

De Linak DPF1W desk panel is de perfecte keuze voor een breed scala aan bureaus. Door het verfijnde display kunt u zien en bijhouden hoeveel het bureau wordt gebruikt. Bovendien herinnert het panel u eraan wanneer het tijd is om weer te gaan staan.

Bedieningspaneel DPH 

Naast de standaard bedieningspanelen welke aan het bureau worden bevestigd, zijn er ook modellen beschikbaar welke in de tafel kunnen worden gefreesd. Eenvoudig bediening paneel met pijl hoog en pijl laag. Infreesmodel 35x4mm. Dit model kan in het wit en het zwart worden geleverd.

Bedieningspaneel DPT met geheugen

Dit paneel kan worden bediend door middel van een touchscreen. De LED display is geschikt voor drie geheugenstanden en is standaard voorzien van een digitale centimeter aanduiding. Het paneel wordt in uw bureaublad gefreesd en is beschikbaar in het wit of zwart.

Bedieningspaneel DPF 

De DPF is een standaard en eenvoudig bedieningspaneel welke is voorzien van een pijl omhoog en een pijl omlaag. Het paneel wordt onder het blad geschroefd met een haakse beugel. Beschikbaar in witte of zwarte uitvoering.

Bedieningspaneel DPF1C

De DPF1C is een luxe bedieningspaneel in een witte of zwarte uitvoering. Het paneel is voorzien van 3 keuzemogelijkheden en heeft digitale hoogte aanduiding. Bedieningspaneel wordt onder het blad geschroefd door middel van een haakse beugel.

Linak Desk Control zit-sta coach

De Desk Control zit-sta coach bestaat een stuk gratis te downloaden software en een speciale usb kabel die uw zit-sta bureau aan uw computer verbindt. De Desk control zit-sta coach is voorzien van diverse geheugenstanden en houdt het gebruik van uw bureau bij. Om dit programma te gebruiken, heeft u een door ons geleverde module nodig.