Ahrend Well collectie
Ahrend Well collectie
Ahrend Well collectie
Ahrend Well collectie
Ahrend Well collectie
Ahrend Well collectie
Ahrend Well collectie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Ahrend Well collectie

Sit WELL, Feel WELL, Look WELL

De Ahrend Well collectie is en serie moderne, frisse en comfortabele bezoekers- en vergaderstoelen. Eén zitschaal past op acht verschillende frames. Door het frame, de kuip, de kleur én de bekleding naar eigen smaak aan te passen, creëer je in een handomdraai een stoel die perfect in jouw unieke interieur past.

De vergader- en bezoekerstoelen van de Ahrend Well collectie hebben uitzonderlijk zitcomfort door de ergonomische ondersteuning door de slim gevormde kuip. Verder zorgt de holte in zitting en rugleuning voor een gelijkmatige gewichtsverdeling.

Specificaties

Basis: Kunststof kuip met aantrekkelijke textuur, opdekstoffering van zitting of gehele kuip of zitschaal volledig omgestoffeerd. Bekleding van stof en leer. De plastic kuip is beschikbaar in 10 verschillende kleuren: antraciet, grijs, wit, lichtblauw, grijsgroen, goudgeel, oud roze, zand, warm grijs en koraalrood.

Frame opties: Sledeframe, vierpoortsframe met armleggers, vierpootsframe zonder armleggers, draadframe, vierteenskruisvoet gepolijst aluminium, vijfteenskruisvoet gepolijst aluminium, vierteenskruisvoet hout, vierpootsframe hout.

Frame uiterlijk: Chrome, gelakt, hout (natuurlijk eiken, beuken whitewash of notenhout), frames en kuip in dezelfde kleur voor ton sur ton-effect.

Designer

De Ahrend Well collectie is ontworpen door Kees de Boer. Hij werd geboren in 1969. Hij volgde van 1986 tot 1990 de opleiding MTS Autotechniek. In 1996 rondde hij zijn studie af aan de Akademie Industriële Vormgeving Eindhoven (nu The Design Academy) in de richting Mens & Arbeid.