Projectmeubilair Architect Ontwerpen Projectinrichting 3
Projectmeubilair Architect Ontwerpen Projectinrichting 5
Projectmeubilair Architect Ontwerpen Projectinrichting

Als architect samen met PM Project Meubilair een project inrichten.

 

Bij projecten kunt u als architect Project Meubilair en/of Ocazu inschakelen om een kantoor in te richten. Onze expertise varieert van vloeren tot meubilair en zitoplossingen. Belangrijk zijn onze persoonlijke aandacht en het snelle schakelen bij uw projecten. Wij voeren veel werkzaamheden in eigen beheer uit en hebben daardoor meer controle.

Project Meubilair levert niet alleen nieuwe kantoormeubelen, maar heeft met Ocazu ook een ruim assortiment aan gebruikte project- en kantoormeubelen om aan de circulaire behoefte van uw klanten te voldoen. Wij kunnen tevens uw klant ontzorgen door het bestaande meubilair in te ruilen en/of af te voeren.

In onze experience showroom en kantoor kunnen wij op gebied van vloeren, o.a. Interface, diverse oplossingen tonen, maar tonen ook diverse opstellingen op het gebied van zittend en staand werken. En hebben een groot assortiment aan bureaustoelen en zitoplossingen.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor u als architect, al naar gelang wat de opdrachtgever wenst:

  • Naar aanleiding van de eisen van u en uw klant maken wij een prijsopgave en voeren het project uit
  • U creëert een pakket van eisen, waarbij wij in onderling overleg een oplossing aandragen voor uw project. En richten het project voor u in.
  • Wij benaderen u, als architect, waarbij u de regie voert het project en wij het project uitvoeren.

Wij hebben reeds meerdere bestaande projecten in samenwerking met architecten ingericht.

Voorbeelden:
IMC
Project in Leiden

Wilt u meer informatie wenst als architect over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons 0172-437220 of e-mail. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.