Bureaustoelen Delft

Project Meubilair | bureaustoelen Delft uit Alphen aan den Rijn voorziet al sinds 1974 klanten uit de regio Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden van nieuwe- en gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen. Project Meubilair is het adres voor uw nieuwe ergonomische bureaustoel of deze nu voor thuis is of voor op kantoor. Onze collectie bureaustoelen bestaat uit veel merken met ieder hun eigen zitfilosofie die we u graag toelichten in onze showroom.  Op dit moment bestaat onze collectie bureaustoelen uit de volgende merken: Wize Office, Aeris, Hag, Humanscale, Giroflex, Knoll Office, Okamura, Viasit en Herman Miller. Deze selectie vindt u bijna nergens tegelijkertijd in een showroom.

Waar kunt u de ergonomische bureaustoelen kopen en zien?

Bent u gevestigd in Delft en omgeving, dus inclusief Delfgauw, Den Hoorn, Nootdorp, Ypenburg, Pijnacker, Abtswoude en Schipluiden dan kunt u voor uw ergonomische bureaustoel, maar ook uw zit-sta bureau of sta hulp terecht bij Project Meubilair | Bureaustoelen Delft in Alphen aan den Rijn.

Het is circa 25 minuten rijden met de auto en er is ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein. Het adres van onze showroom: Ondernemingsweg 60, 2404 HN in Alphen aan den Rijn. Telefoonnummer 0172 – 437 220. Heeft u geen tijd om langs te komen? Voor projecten komen wij geheel vrijblijvend langs of kunt u terecht in onze webwinkel  Designstore om direct uw bureaustoel, zit-sta bureau of sta hulp te bestellen.

Deskundig advies voor bureaustoelen

Omdat ieder mens anders is past dus ook niet elke stoel bij iedereen. Met ons ergonomische zit advies leveren wij iedere keer een stukje maatwerk. Wel is het zo dat wij zien dat een aantal modellen over het algemeen goed scoren bij onze klanten:

Kortingen op bureaustoelen

Project Meubilair heeft altijd meerdere scherpe aanbiedingen als het gaat om zittend en staand werken. Zo vindt u diverse acties met betrekking tot bureaustoelen op de actiepagina van Project Meubilair.

Webshop voor nieuw kantoormeubilair

Naast de ruime showroom met een grote collectie bureaustoelen hebben wij een overzichtelijke webshop www.designstore.eu. Hier treft u een selectie van nieuwe producten, waaronder design bureaustoelen, maar ook NPR-bureaustoelen op uw gemak kunt bekijken, inclusief prijzen. Op designstore.eu vindt u een selectie van (design) bureaustoelen. Wilt u grote aantallen, dan is het raadzaam een e-mail te sturen naar info@projectmeubilair.nl of te bellen voor een vrijblijvende prijsopgave en/of advies.

Showroom met nieuw kantoor- en projectmeubilair

Wat kunt u verwachten als u langs komt? Een grote showroom van ruim 1.200m2 gevuld met nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen van bekende merken als Alias, Bent Hansen, Mitab, Viasit, Hag, Herman Miller, Humanscale, Giroflex, Kartell, Muuto, Alki, Aeris, Wize Office en vele anderen. U kunt de kantoormeubelen en bureaustoelen zelf ervaren en uitproberen. Onze webshop www.designstore.eu kunt u zien als een digitale showroom waar u een 1e indruk op kunt doen van wat er zoal aanwezig is en wat het kost.

Montage en levering

Ocazu en Project Meubilair heeft een eigen bezorg-, service- en montagedienst die door geheel Nederland levert en bij grotere projecten zelfs levert in bijvoorbeeld België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor kunnen wij u snel en vakkundig helpen.

Ocazu voor gebruikte bureaustoelen en gebruikt kantoormeubilair

Het is mogelijk dat u op projectmeubilair | bureaustoelen Delft, niet vindt wat u zoekt. U kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen met uw zoekopdracht en wij kunnen u door ons grote netwerk mogelijk alsnog helpen. Of u kunt terecht bij Ocazu. Ocazu heeft een grote selectie gebruikte kantoormeubelen in allerlei prijsklassen waarmee wij bijna al uw wensen kunnen invullen. Zo hebben wij regelmatig gebruikte bureaustoelen van alle bekende merken, zoals Ahrend, Dauphin, Giroflex, Hag, Humanscale, Herman Miller, Okamura, Rohde Grahl, Sitag, Sedus, Vitra, Viasit, Wilkhahn en Haworth Comforto. Ook is het mogelijk in bijvoorbeeld bij projecten een combinatie te maken van nieuwe- en gebruikte kantoor- en projectmeubelen.