labofa cobra
labofa cobra
labofa cobra
labofa cobra
labofa cobra
labofa cobra
labofa cobra

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Labofa producten, omdat er te weinig vraag naar is. Wij hebben o.a. Hag bureaustoelen als alternatief beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Labofa Cobra schoolstoel

Labofa Cobra school collectie

De Labofa school stoel heeft zijn naam te danken aan zijn onderscheidende design. Rugleuning van de stoel heeft wat weg van een kop van de cobra. Het aandachtig luisterende hoofd weerspiegelt de omgeving waar de stoel vaak in zal worden gebruikt.

De organische en ergonomisch gevormde rug is de ruggengraat van de stoel en de ondersteuning van de zittende persoon. Het uitvoerig geteste nylon gegoten backbone, met zijn spannende dun ergonomische vorm is technologisch uitstekend.

Labofa Cobra Tafel

De tafel is verkrijgbaar in een groot aantal maten en vormen waaronder een groot aantal combinaties. Verder zijn de tafels in hoogte verstelbaar. Het systeem is innovatief en eenvoudig te gebruiken. Ook heeft de tafel een goede grip waardoor u gemakkelijk de tafel op zithoogte 2cm kunt verstellen, zonder gereedschap.

Cobra Swing Tablet

De Swing tablet is een multifunctionele accessoire voor de stoel. Dit accessoire kan zowel worden gebruikt als een schrijftafel als een bijzettafel. U kunt de Swing gemakkelijk naar voren en naar achteren verschuiven zonder uw polsen te bezeren of kracht te moeten zetten.