Dencon kantoormeubelen

Dencon is opgericht in 1964 en heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring in de productie van functioneel en ergonomisch kantoormeubilair. Op dit moment is de fabriek 8.500m2 groot en werken er ongeveer 60 mensen. De kracht van Dencon kantoormeubelen ligt in het verwerken van plaatmateriaal tot strak modern meubilair. Hiervoor heeft Dencon een zeer modern machinepark waardoor zij zeer korte levertijden kunnen beloven. Door dit snelle proces is het mogelijk de producten van hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs aan te kunnen bieden.

Het huidige assortiment Dencon kantoormeubelen is gericht op flexibiliteit, of het nu gaat om grote orders of kleine bestellingen. De kracht van Dencon meubelen is de grote diversiteit in kleuren, afwerkingen en verschillende maten.

Waarom zou u Dencon meubilair en zit-sta bureaus kopen?

Dencon heeft een groot assortiment zit-sta bureaus. De zit-sta werkplekken van Dencon zijn in de 3-trapsversie standaard voorzien van Piezo techniek. Dencon rekent hier niets extra’s voor, terwijl de concurrent hier wel een meerprijs voor rekent. Door de gestroomlijnde productieprocessen is het mogelijk om zeer snel te kunnen leveren als de situatie hier om vraagt. Het standaard kleurenpalet is zeer uitgebreid, maar op verzoek kan elke RAL-kleur worden toegepast in het kantoormeubilair. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Dencon zit-sta bureaus bij Project Meubilair

Project Meubilair voorziet al sinds 1974 klanten in de Randstad van nieuwe en gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen. Dencon uit Denemarken heeft innovatieve oplossingen op het gebied van zit-sta bureaus en voor uw kantoor. Veel nieuwe projecten in “Het Nieuwe Werken” worden ingevuld met oplossingen van Dencon. Veel gebruikt wordt de Delta zit-sta bureau serie die vele uitvoeringen bevat. Zo bestaat de Delta serie uit zit-sta bureaus die stand alone kunnen worden gebruikt, is er een speciale versie voor muurbevestiging, een versie voor callcenters. De Delta X zit-sta bureau serie is bedoeld voor het directiekantoor en/of de manager.

Bij Project Meubilair krijgt u deskundig advies bij inrichting met Dencon kantoormeubilair en zit-sta bureaus

Elk project is maatwerk en kan variëren van de keuze voor de juiste ergonomisch werkplek, zoals een zit-sta tafel van bijvoorbeeld Dencon tot de complete inrichting van uw kantoor. Wij kunnen u samen met Dencon en alle andere merken in ons assortiment voorzien in dat stukje maatwerk.

Project Meubilair geeft advies om uw kantoor efficiënt, ergonomisch en volgens de laatste trends en eisen in te richten. Zo maken wij geheel vrijblijvend 3d tekeningen, om een goede indruk te krijgen van uw kantoor. In de tekening is uw kantoor ingericht met zit-sta bureaus, kasten, akoestische oplossingen en receptiebalies van Dencon. Onze adviseur komt indien gewenst bij u langs om samen te ontdekken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Project Meubilair is Premium Partner van Dencon

Als Premium Dencon partner hebben wij een groot assortiment van Dencon staan in onze showroom. Bij ons in de showroom vindt u een grote selectie Dencon producten en zit-sta bureaus zoals Delta zit-sta bureau. Maar ook de Duo variant van Delta en de andere varianten, zoals wandbevestiging, Delta X en Delta storage. Tijdens uw bezoek kunt u uiteraard alle zit-sta bureaus testen om er zeker van te zijn dat het bureau bij u past.

Dencon producten

Dencon heeft meerdere producten op het gebied van kantoormeubilair: bureaus, zit-sta bureaus, receptiebalies, kantinetafels, stoelen en opbergmogelijkheden. Eigenlijk alles voor uw complete inrichting van uw kantoor.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Dencon kantoormeubelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Dencon kantoormeubelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.