Dencon vergadertafels

Bent u op zoek naar Dencon vergadertafels? Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres! Dencon biedt diverse oplossingen voor vergadertafels. Delta vergadertafels zijn verkrijgbaar in vele maatvoeringen afhankelijk van het gewenste gebruik.  Zo kan voor een lange smalle vergaderruimte een andere vergadertafel worden gekozen dan een grote conferentieruimte. De focus ligt wel altijd op design en functionaliteit.

Vergadertafels voor uw kantoor

Bij Project Meubilair staan uw wensen hoog in het vaandel. Zo zullen onze adviseurs persoonlijk contact met u opnemen om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Aan de hand hiervan zullen zij een passend advies uitbrengen, onderbouwd met 3D-tekeningen en productbeelden. Zo kunt u zien of de vergadertafels in uw kantoor of vergaderruimte passen. Bent u ook op zoek naar vergaderstoelen? Mogelijk kunnen wij u daarbij helpen. Neem contact met ons op en onze adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste producten.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen over Dencon vergadertafels, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Dencon kantoormeubelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.