Dencon zit-sta bureaus

Bent u op zoek naar Dencon zit-sta bureaus? Dencon is in Nederland vooral bekend als leverancier van zit-sta bureaus. Steeds meer bedrijven vervangen hun traditionele bureaus en werkplekken door zit-sta bureaus zoals de Calma, Delta en Delta X serie. Dit past helemaal binnen “Het Nieuwe Werken”. De voordelen zijn duidelijk afwisselend zittend en staand werken is gewoonweg gezonder. Verder is het zo omdat er veel grote volumes worden verkocht ook de prijzen dicht in de buurt liggen van een reguliere werkplek, dus waarom zou u geen zit-sta werkplek aanschaffen?

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van de Dencon zit-sta bureaus.

Calma zit-sta bureau

Calma zit-sta bureaus van Dencon zijn net als de rest van de Calma serie tijdloos in design, elegant en functioneel. U kunt de serie combineren met Calma vergadertafels en opbergkasten. Helaas is het zo dat Calma alleen nog beschikbaar is in grote(re) projecten en niet meer in standaard assortiment aanwezig is.

Delta X zit-sta bureau

Delta x zit-sta bureaus zijn bedoeld voor de manager of de directiekamer. De luxematerialen zoals de chromen poten onderscheiden zich van de regulaire Delta zit-sta bureaus.

Delta zit-sta bureau

De Delta collectie is de meest uitgebreide versie van Dencon. Dit solide in zit-sta bureau uit Denemarken is bedoeld voor de professionele gebruiker.

Het robuuste elegante design en de ruime mogelijkheden zorgen ervoor dat u een ideale werkplek kunt creëren voor uw werknemers en op die manier voor hoge tevredenheid zorgen.

De mogelijkheden van dit stijlvolle, functionele zit-sta bureau zijn eindeloos, zodat u zeer flexibel bent bij de inrichting van uw kantoorruimte. De bureaus voldoen aan alle Europese standaarden.

Er zijn meerdere Delta zit-sta bureaus verkrijgbaar:

  • Delta Wall, kleine zit-sta plek voor muurbevestiging
  • Delta Call, zit-sta bureaus in te zetten als bureau voor callcenter
  • Delta (Single), stand alone bureau met kenmerkende T-poot
  • Delta Duo werkplek, twee zit-sta bureaus op een H-frame

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Dencon zit-sta bureaus, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Dencon kantoormeubelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.