Hag capisco
Hag capisco

Actie! Design icoon Hag Capisco uw ideale aanvulling op uw zit-sta bureau

Een gezonde werkplek begint bij beweging en variatie. Uw zit-sta werkplek vormt daarvoor al een goede basis. Graag helpen wij uw medewerkers nu naar het next level om hun dag nog dynamischer en energieker door te kunnen brengen. Maak kennis met HÅG Capisco, zonder twijfel de meest veelzijdige en beweeglijke zitoplossing voor zit-sta werkplekken.

HÅG Capisco is de enige stoel die de werelden tussen zitten en staan naadloos aan elkaar verbindt. Want zeg nu zelf: van staan word je net zo moe als van zitten. Capisco begrijpt dat en inspireert tot oneindig veel houdingsvariatie. Of je nu laag, hoog, omgedraaid, rechtop of achterover wilt zitten, het kan allemaal.

Tijdens een vergadering spreekt Capisco een informele taal en bij scrum en agile een heel creatieve. Capisco begrijpt wat ons lichaam nodig heeft, rekent af met traditionele denkbeelden en helpt om ons gezond en vrij te voelen.

De Hag Capisco is er nu ook als special edition; the Copper edition.

Tijdelijk bieden wij de Hag Capisco 8106 extra scherp aan en is deze uit voorraad leverbaar. Bekijk hier de prijzen!

Probeer de stoel een week vrijblijvend uit. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken direct een afspraak voor een proefplaatsing.

KIlik HIER Voor meer informatie over de Hag Capisco!