labofa ego Classic Nordic
labofa ego Classic Nordic
labofa ego Classic Nordic
labofa ego Classic Nordic
labofa ego Classic Nordic
labofa ego Classic Nordic
labofa ego Classic Nordic

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Labofa producten, omdat er te weinig vraag naar is. Wij hebben o.a. Hag bureaustoelen als alternatief beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Labofa Ego Classic Nordic bureaustoel

Labofa Ego Classic nordic bureaustoel
Labofa Ego Classic bureaustoel

De filosofie achter de Ego classic serie is gebaseerd op de veronderstelling dat uw bureaustoel zo geavanceerd kan zijn als u maar wilt. En niet meer of minder.

De Ego Classic vormt de kern van het ergonomische principe en biedt ontelbare mogelijkheden. Het zitplaats mechanisme is verdeelt in 4 versies afhankelijk van de behoeften. U kunt kiezen uit de Ego Basis, Ego Standaard, Ego Actie en Ego Multi Actie. Het Labofa action systeem zorgt voor een open, actieve zithouding in iedere positie.

Labofa Ego Nordic bureaustoel

De Ego Nordic bureaustoel combineert design met een goede comfort. De strakke lijnen van de stoel voldoen aan de eisen en de taken van vandaag. De ego Nordic verbindt eenvoudige vormen met de kwaliteit en precisie in elk detail. Het materiaal en de afwerking zorgen voor veiligheid dat deel uitmaak van hoe een goede bureaustoel hoort te zijn. De Ego Nordic wordt voorzien van het Labofa Active systeem die het lichaam voorziet van variatie tijdens een lange werkdag.

Ontwerp door Claude Mutschler & Labofa Design team