Giroflex bezoekersstoelen

Bent u op zoek naar Giroflex bezoekersstoelen? Er zijn veel bezoekersstoelen die passen bij een bepaalde Giroflex stoelenserie. Maar ook stoelen die overal toepasbaar zijn zoals de Giroflex 151 en 16. Of het nu is voor uw bezoekers, gasten of klanten, alle Giroflex bezoekersstoelen nodigen uit tot een aangename zitervaring.

Mocht u hier niet vinden wat u zoekt dan kunt u ook eens kijken bij Giroflex vergaderstoelen, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Giroflex 151 bezoekersstoel

De Giroflex 151 stoel is rechtlijnig en veelzijdig. Een contrast in een traditionele omgeving. Een teamspeler in een heldere, eigentijdse architectuur. De stoel laat bewust zijn constructie zien. Net als de vorm en de functie, vormen de zitschaal en de stoelpoten een eenheid.

Voor de zitschaal kiest u tussen kunststof of beukenhout. Schaal en onderstel zijn verkrijgbaar in grafietgrijs en magnesiumwit. Behalve gepoedercoat is het onderstel ook verchroomd verkrijgbaar. Optionele gedeeltelijke bekleding verkrijgbaar in verschillende stofkwaliteiten en vele kleuren.

Giroflex 16 bezoekersstoel

De Giroflex 16 bezoekersstoel laat zich overal integreren. Met zijn klassieke en rustige lijnen straalt hij een zekere lichtheid en elegantie uit. Dit design is zeer goed te combineren met verschillende stijlen. De afwerkingskwaliteit is uitstekend en de stoel is veelzijdig belastbaar.

De sledestoel is optioneel stapelbaar en desgewenst verkrijgbaar met netrug of gestoffeerde rugschaal. Design:  Dózsa-Farkas Design Team

Giroflex 33 bezoekersstoel

De Giroflex 33 bezoekersstoel zorgt voor de juiste houding van het lichaam en een hoog zitcomfort. De stoel is recyclebaar en kent veel mogelijkheden qua bekleding, stoffen en kleuren, met of zonder armleggers en nog vele andere extra’s.

Giroflex 353 bezoekersstoel

De Giroflex 353 bezoekersstoel is zeer populair door het design, de vele kleurmogelijkheden en de comfortabele zit. Het sledeframe zorgt ervoor dat uw vergadering een aangename ontmoeting wordt.

Giroflex 434 bezoekersstoel

De Giroflex 434 bezoekersstoel met sledeframe is een allrounder. Deze lichtvoetige stoel is perfect voor ontvangstruimten, wachtkamers of als extra stoel voor bij uw werkplek. De stoel kan zowel stapelbaar als niet stapelbaar worden uitgevoerd.

Giroflex 44 bezoekersstoel

De Giroflex 44 bezoekersstoelen zijn voor zowel op kantoor als thuis geschikt. Dankzij de brede mogelijkheden van stoffen en kleuren, passen de stoelen in iedere ruimte. Dankzij de uitstekende afwerkingskwaliteit en het hoge zitcomfort zullen talloze gebruikers en bezoekers lange tijd van deze stoel kunnen genieten. 

Giroflex 545 bezoekersstoel

De Giroflex 545 bezoekersstoel is te herkennen aan de gebogen rugschaal. Deze stapelbare bezoekersstoel is leverbaar als vierpootstoel, maar ook als sledestoel. Tevens is de stoel verkrijgbaar met of zonder armleuningen. Deze Giroflex bezoekersstoel is ontworpen door Paolo Fancelli.

Giroflex 64 bezoekersstoel

De Giroflex 64 bezoekersstoel promoveert bezoekers tot gasten, en voor gasten is alleen het beste goed genoeg. De stoelen met een sledeframe zijn een aanwinst voor elke ruimte, zowel de vergaderruimte als de particuliere woning. De bezoekersstoelen overtuigen met hun tijdloze vormgeving en diversiteit van uitvoeringsvarianten.

Giroflex 656 bezoekersstoel

De Giroflex 656 bezoekersstoel is leverbaar als sledestoel of als vierpoot en maakt duidelijk dat je er comfortabel op kunt zitten. Rug en zitting zijn optimaal op elkaar afgestemd. De diversiteit van kleurvarianten maakt de stoel geschikt voor vele projecten. Uiterst moderne technieken zorgen voor een perfecte vering en een hoge stabiliteit.

Het Cradle-to-Cradle certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor deze serie. De 656 bezoekersstoel is ontworpen door Greutmann Bolzern designstudio.

Giroflex 68 bezoekersstoel

Giroflex 68 bezoekersstoelen met gestoffeerde rug completeren de Giroflex 68 stoelfamilie. Als sledestoel zijn ze een aanwinst voor elke werkomgeving. Dankzij de tijdloze, ingetogen vormgeving past de bezoekersstoel ook bij meubilair buiten de eigen serie. Deze bezoekersstoel kan worden geleverd in diverse stoffen en kleuren, hierdoor past de stoel in ieder kantoor. De 68 bezoekersstoel is ontworpen door Paolo Fancelli.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Giroflex bezoekersstoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Giroflex stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.