Giroflex bureaustoelen

Giroflex is in Nederland bekend als leverancier van goede en comfortabele bureaustoelen. Van een aantal modellen is er ook een NPR versie waardoor de stoel door meerdere werknemers gebruikt kan worden. Hierdoor hoeft u als organisatie slechts 1 type bureaustoel hoeft aan te schaffen. NPR bureaustoelen passen perfect bij de trend “Het Nieuwe Werken”. Steeds meer bedrijven vervangen hun traditionele bureaustoelen en werkplekken door bureaustoelen als de Giroflex 64 en de opvolger de Giroflex 545.

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van Giroflex bureaustoelen.

Giroflex 313 bureaustoel

De Giroflex 313 is ontworpen door Paolo Fancelli stelt zich automatisch in op het gewicht van de gebruiker en is zo optimaal comfortabel. Dankzij de diversiteit van de bekledingsmaterialen, laat de Giroflex 313 zich in elk ruimteconcept integreren. De 313 bureaustoel heeft diverse designprijzen gewonnen zoals de Reddot Design Award in 2015 en is Cradle to Cradle gecertificeerd.

Giroflex 33 bureaustoelen

De Giroflex 33 bureaustoel is ontworpen door Animos & Partner en is inmiddels zeer geliefd bij architecten. Met een licht design, slimme techniek en een doordachte materiaalkeuze biedt de klassieke bureaustoel zitcomfort in zijn mooiste vorm. Ook is deze bureaustoel te gebruiken als directiestoel.

Giroflex 353 bureaustoelen

Het innovatieve mechaniek van de Giroflex 353 bureaustoel past zich automatisch aan de gebruiker aan. Door de ergonomisch gevormde rug wordt elke 353 stoel optimaal ondersteund en geeft comfort aan de gebruiker. Het uitgebreide kleurenpalet maken dat de stoel past in elke omgeving. Van de 353 is een NPR bureaustoel versie leverbaar, wat de 353 bureaustoel uitermate geschikt maakt voor grote organisaties die een prijsvriendelijke bureaustoel zoeken die aan alle eisen voldoet. De 353 serie van Giroflex ontworpen door Paolo Fancelli is voorzien van een Cradle to Cradle certificering.

Giroflex 434 bureaustoelen

De Giroflex 434 bureaustoel heeft een hoog zitcomfort en is standaard voorzien van een rug voorzien van netbespanning in kleur naar keuze. Door het uiterlijk eenvoudig te houden past de 434 stoel binnen elk kantoor. De kruisvoet is gemaakt van aluminium of hoogwaardig kunststof. Design van Greutzmann Bolzern designstudio.

Giroflex 44 bureaustoel, directiestoel

De Giroflex 44 bureaustoel wordt vaak ingezet als directiestoel. Door de specifieke vormen vervagen de grenzen tussen zakelijk en prive. Door de specifieke vorm van de rug heeft het Pyramide model een klassiek uiterlijk. Ontworpen door het Dózsa-Farkas Design Team.

Giroflex 545 bureaustoel

De door Paolo Fancelli ontworpen Giroflex 545 bureaustoel is modern, vol elan en licht. Deze moderne bureaustoel met het beproefde mechaniek van de Giroflex 64 kun je plaatsen in klassieke en moderne werkomgevingen, maar ook thuis misstaat hij allerminst. Zijn technische perfectie en ergonomie zorgen voor dat u langdurig comfortabel kunt zitten. De bonte kleuren en het elegante lichtgrijs, fleuren elke omgeving op en brengen frisheid op de werkplek.

Giroflex 60 bureaustoel, directiestoel en 24 uursstoel

De nieuwe Giroflex 60 bureaustoel is niet meer weg te denken in een controlekamer, bijvoorbeeld op het politiebureau of in een callcenter. De Giroflex 60 bureaustoel voorziet u 24 uur per dag van het beste zitcomfort. Tevens biedt deze bureaustoel u diverse ultieme ergonomische voordelen. Uiteraard is de Giroflex 60 bureaustoel ook zeer geschikt als directiestoel.

Giroflex 64 bureaustoel

De Giroflex 64 bureaustoel staat al jaren voor een voelbaar juiste zithouding. De Giroflex 64 garandeert perfect zitcomfort en deze kantoorklassieker is inmiddels wereldwijd miljoenen malen verkocht. Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de Giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning in elke zitpositie. De individualiteit van de gebruiker komt tot uitdrukking in de ruime keuze aan zitting- en rugmaten. Het voor het eerst bij deze stoel toegepaste tweezone-zitprofiel zorgt voor steun en behaaglijkheid. Deze bureaustoel is ontworpen door Walser Design.

Giroflex 656 bureaustoel

De Giroflex 656 bureaustoel stelt de gebruiker centraal. De grote verscheidenheid in rughoogtes en zitbreedtes en talrijke uitvoeringsopties maken het mogelijk. De Reddot winnaar van 2011 biedt optimale flexibiliteit en is eenvoudig te bedienen, heeft een tijdloos heldere vormentaal en is overtuigend comfortabel. Het Cradle-to-Cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de Giroflex 656-serie. Deze bureaustoel is ontworpen door Greutmann Bolzern designstudio.

Giroflex 68 bureaustoel

De Giroflex 68 bureaustoel combineert aansprekend en tijdloos design. Deze Giroflex bureaustoelen kunnen in verschillende stoffen en kleuren worden geleverd. Toch stralen ze eenheid uit, door de profilerende Y-steun en door de fascinatie voor de mogelijkheden van de techniek. Ontworpen door Paolo Fancelli.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Giroflex bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Giroflex stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.