Giroflex krukken en stakrukken

Bent u op zoek naar Giroflex krukken en stakrukken? Giroflex heeft een aantal krukken die perfect passen bij diverse stoelenseries. Heeft u al Giroflex stoelen op kantoor? Neem contact met ons op voor de perfecte match. Nog geen Giroflex stoelen? Dan adviseren wij u graag!

Giroflex 141 draaikruk

De kwalitatief uitstekende Giroflex 141 werkkruk is op verschillende manieren te gebruiken en biedt oplossingen voor speciale werkplekken. De ruimtebesparende en flexibele Giroflex 141 is bijzonder geschikt voor dynamische en drukbezochte werkomgevingen.

De ergonomische zitting is verkrijgbaar in onderhoudsvriendelijk multiplex of met gemakkelijk te reinigen bekleding. In elk geval zal het comfort elke gebruiker verrassen. De draaikruk blijft comfortabel, zowel bij een lange als korte sessie. Deze Giroflex 141 is ontworpen door Stoll Giroflex AG.

Giroflex 33 draaikruk

Een aanvulling op de Giroflex 33 serie is de draaikruk. Deze ruimtebesparende kruk is dankzij zijn klassieke design optimaal te gebruiken met welke inrichting dan ook. Door de vele mogelijkheden en hoogwaardige afwerking staat de Giroflex 33 draaikruk garant voor Zwitserse kwaliteit.

Giroflex 10 stakruk of stahulp

De innovatieve Giroflex 10 stakruk brengt een nieuwe, gezonde dynamiek in het zitten. Want de stahulp is een eigentijds, kleurrijk object en is niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor ons hele bewegingspatroon. Staand zitten met de Giroflex 10 bevordert uw evenwicht, versterkt de spieren en ontlast tevens de wervelkolom en voorkomt een slechte houding. De kruk is zeer goed te gebruiken met een zit-sta bureau. Er zijn 2 uitvoeringen leverbaar en met diverse zittingen verkrijgbaar en kegel optioneel in verscheidene bekledingsmaterialen en kleuren.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Giroflex krukken en stakrukken, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Giroflex stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.