vitra grand executive
vitra grand executive
vitra grand executive
vitra grand executive
vitra grand executive
vitra grand executive

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vitra Grand Executive 

Vitra Grand Executive by Antonio Citterio

De Vitra Grand Executive is een directiestoel ontworpen door Antonio Citterio in 2015. Het design van de Grand Executive heeft dezelfde elegantie als de armstoel Grand Repos en maakt nu onderdeel uit van de Vitra Home Collection. De Grand Executive straalt een waardigheid uit die nog versterkt wordt door een gestroomlijnde look. De bekleding in kwaliteitsvol leder en de zachte vulling zorgen voor een ongeëvenaard comfort. Alle details in de stoel zijn met de hand aangebracht en maken de stoel nog eleganter. Het FlowMotion-mechanisme kan aangepast worden aan de individuele gebruiker voor een even groot comfort in elke zithouding. Het Highback-model van de Grand Executive heeft een verstelbaar nekkussen.

 

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

De Grand Executive is verkrijgbaar in verschillende versies: Grand Executive Lowback heeft een lage rugleuning en Grand Executive Conference biedt een elegante oplossing voor bezoekers en optioneel als vergaderstoel. Samen met de Grand Repos en de Repos vormen ze een stoelenfamilie die kantoren, vergaderruimten, lobby’s, wachtruimten en ontvangstruimten tot een geheel maken.

Tevens is de stoel beschikbaar in een groot aantal aan stofferingen. De voornaamste bekleding voor deze stoel in premium leder, mocht dit niet binnen uw budget passen dan is er uiteraard ook standaard leder beschikbaar. Het onderstel wordt standaard geleverd in een aluminium gepolijste uitvoering.