Labofa_groovy_stoel_projectmeubilair.nl_04
Labofa Groovy
Labofa Groovy
Labofa Groovy
Labofa Groovy
Labofa Groovy
Labofa Groovy

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Labofa producten, omdat er te weinig vraag naar is. Wij hebben o.a. Hag bureaustoelen als alternatief beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Labofa Groovy 

Een nieuw familielid binnen de Groovy

De Labofa Groovy stoel is binnen de Labofa stoel een nieuw familielid met een geheel eigen en geïntrigeerd concept. De stoel heeft een elegant eendelig shell ontwerp. De schaal is gemaakt van polypropyleen en ontworpen met behulp van geavanceerde geometrie die het materiaal verspreidt over de schelp in verschillende diktes om dynamische beweging in de rug en een goede lendensteun te bereiken. Het materiaal en de manier waarop het materiaal wordt gebruikt, zorgt voor ergonomisch comfort.

Het oppervlakte structuur en de groeven aan de bovenzijde van het reservoir voorkomen dat de gebruiker niet naar voren kan schuiven en derhalve zijn benen te gebruiken om deze beweging tegen te gaan. De Groove is niet alleen elegant maar biedt ook een duidelijke esthetiek. De stoel is vervaardigd met de hoogte prioriteit op het gebied van comfort en ergonomie.

Het kleurenpalet van de stoel bevat zowel ingetogen, klassieke kleuren zoals marine blauw, grijs, zwart en wit, maar ook frissere kleuren zoals oranje en limoengroen. De armleuningen kunnen met een gestoffeerde pad of comfortabele rubberen bekleding worden geleverd.

 

Groovy Table

De Groove ophangbeugels van de stoelen kunnen op alle veersies worden gebruikt en op de Groovy tafel en andere tafels worden gemonteerd. De Groovy tafels komen met prachtige, gepolijste aluminium hoeken en tafelbladen in microvezel laminaat. Het laminaat volgt elegant de afgeronde hoeken van het werkblad.

Design door Hans Thyge & Co