HÅG accessoires

Bent u op zoek naar HÅG accessoires? Dan bent u bij Project Meubilair aan het juiste adres. Het HÅG programma kent een aantal ergonomische aanvullingen zoals een voetensteun, de Quickstep, een universele voetenring voor alle series om elke HÅG stoel tot baliestoel om te vormen en de Step up, een verhoging op uw bureaustoel voor uw voeten.

HÅG Quickstep voetensteun

Als onderdeel van de HÅG filosofie om beweging en variatie te stimuleren is HAG Quickstep een waardevolle aanvulling. HÅG Quickstep is een dynamische en bewegende voetensteun en biedt extra vloerhoogte. Quickstep is in hoge mate te prefereren boven statische oplossingen. De HÅG Quickstep activeert de bloedcirculatie en stimuleert de coördinatie. Hierdoor worden de beenspieren gestrekt, terwijl de voetzolen op een prettige manier gemasseerd worden.

HÅG StepUp voetensteun

Ooit de behoefte gevoeld uw voeten op uw bureau te leggen? De HÅG StepUp vervult die wens op een nieuwe, spannende manier, en zorgt ervoor dat u tijdens het werken uw voeten op twee extra niveaus kunt plaatsen en bewegen. Dankzij uw interactie met de stoel kunt u uw voeten bewegen op de vloer, op de voetster, op de StepUp-plaat en op de bol.

HÅG voetenring

De HÅG voetenring biedt uw voeten op comfortabele wijze de mogelijkheid voor variatie en beweging. De voetenring levert een stabiele extra steun op een hoger niveau, en kan worden toegepast op bijna alle HÅG stoelen. Een ideale oplossing voor zit-sta werkplekken en voor hoog zittende mensen, zoals bij balie’s. De voetenring is intuïtief bruikbaar, compact en eenvoudig (de)monteerbaar.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over HÅG accessoires, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over HÅG producten. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.