HÅG bezoekersstoelen en vergaderstoelen

Bent u op zoek naar HĀG bezoekersstoelen en vergaderstoelen? De bezoekers- en vergaderstoelen passen bij de bureaustoelen van HÅG. Zo behoort er bij alle belangrijke bureaustoelen een of meer passende bezoekersstoelen.

HÅG Conventio en Conventio Wing

HÅG Conventio vergaderstoel is een revolutie op het gebied van zitcomfort tijdens vergaderingen, op conferenties en ook in kantines, cafés, bibliotheken en thuis. Conventio Wing Een dynamische stoel die speciaal ontworpen is voor vergaderingen en conferenties. Het ingebouwde schommelmechanisme stimuleert regelmatige variatie en beweging van uw voeten en verbetert de bloedcirculatie, mentale concentratie en de prestaties van uw collega´s en het publiek. HÅG Conventio Wing is gemaakt van lichte materialen die tegen een stootje kunnen. Dankzij het eenvoudige onderhoud is de stoel bijzonder geschikt voor scholen, universiteiten, bibliotheken, kantines, cafés, vergaderzalen, hotels en conferentiecentra. De vleugelvormige rugleuning is mooi om te zien. De stoel kan gestapeld worden tot een hoogte van 10-15 stoelen. Dankzij het koppelmechanisme kunnen de stoelen eenvoudig in rijen worden opgesteld. De zitting en rugleuning van HÅG Conventio zijn leverbaar in zes verschillende kleuren. Een stabiele lichtgewicht die gemakkelijk opgesteld en gestapeld kan worden.

Deze stoel is niet alleen verkrijgbaar met een kunststof zitting en rugleuning, maar ook met een gestoffeerde zitting of geheel gestoffeerd. De bekleding is afneembaar en kan dus gemakkelijk gewassen worden.

HÅG Futu communication

HÅG Futu Communication is een eenvoudige, stijlvolle en elegante bezoekersstoel – in de eerste plaats bedoeld voor gebruik met de HÅG Futu kantoorstoel. De stoel is bedoeld voor kortdurend gebruik en heeft daarom geen instelmogelijkheden. Met de flexibele zitting heeft de stoel wel een kantelfunctie, waarmee ook deze stoel het unieke zitcomfort en de ergonomische principes van HAG biedt. Dankzij het tijdloos design van de stoel past hij goed in alle kantooromgevingen en bij andere HÅG kantoorstoelen. Futu communication bestaat alleen uit sledestoel 1070.

HÅG Futu Communication is gebaseerd op het milieuconcept van de gelijknamige bureaustoel. De stoel is enkel geproduceerd van geselecteerde milieuvriendelijke materialen. Tenminste 97% van de stoel kan worden gerecycled. Aan het einde van zijn levensduur kan de stoel zonder speciaal gereedschap gemakkelijk worden gedemonteerd.

HÅG H04 communication

HÅG H04 Communication is een bezoekersstoel behorend bij de HÅG H04 kantoorstoel. Niet alleen perfect als bezoekersstoel, maar ook als een goede stoel voor de vergaderruimte. Het sledemodel is voorzien van armleggers, maar is ook verkrijgbaar als een 5-teens versie zonder armleggers.

HÅG H05 communication

Met HÅG H05 Communication bezoekersstoelen is de HÅG H05 familie compleet. Het unieke schommelmechanisme stimuleert beweging en variatie op dezelfde manier als de H05 bureaustoel. Dit is de ideale bezoekersstoel om te combineren met uw bureaustoel. De stoel is ook uitstekend geschikt voor vergaderzalen of andere werkplekken waar in groepen wordt gewerkt.

HÅG Executive meeting

Een vergaderstoel van uitzonderlijke kwaliteit. Een elegante en lichte vormgeving geeft de vergaderruimte een exclusieve sfeer. Deze stoel is verkrijgbaar met een kruisvoet met 5 wielen. U kunt kiezen voor de uitvoering met een netrug of volledig gestoffeerd. Indien wenselijk kunt u ook kiezen uit verschillende soorten armleggers.

HÅG Sofi communication

De HÅG SoFi vergaderstoel kan naar eigen wens worden aangepast. Er is een breed aantal modellen, materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen en mee kunt combineren. De HÅG SoFi is leverbaar met 4-teens voetkruis op glijdoppen. Ook kunt u kiezen voor een stoel met of zonder armleggers.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over HÅG bezoekersstoelen en vergaderstoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over HÅG stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.