HÅG bureaustoelen

Bent u op zoek naar HÅG bureaustoelen? Dan bent u bij Project Meubilair aan het juiste adres! HÅG is in Nederland vooral bekend als leverancier van hoogwaardige bureaustoelen met een fijn zitcomfort.  Steeds meer bedrijven vervangen hun traditionele bureaus en werkplekken door zit-sta bureaus en passen dan de HÅG Capisco zadelbureaustoel toe. Dit past helemaal binnen Het Nieuwe Werken. De voordelen van HÅG bureaustoelen zijn duidelijk! Afwisselend zittend en staand werken is gewoonweg gezonder.

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van de HÅG bureaustoelen en overige producten.

HÅG Capisco zadel bureaustoelen

Als u van innovatie houdt, dan is HÅG Capisco uw bureaustoel. Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werktafels. Op een HÅG Capisco zit u altijd even comfortabel, of u nu recht vooruitkijkt of een kwartslag gedraaid bent, zodat u overal goed bij kunt. De stoel heeft een aantal onderscheidingen gekregen voor zijn unieke eigenschappen en karakteristieke vormgeving. HAG Capisco ontworpen door Peter Opsvik was ook een belangrijke trendsetter op het gebied van milieuvriendelijk design en heeft nog altijd een zeer sterk milieuprofiel in vergelijking met zijn concurrenten.

Met een stoel die de bewegingen van het lichaam en vooral onze voeten volgt kan de gebruiker zich concentreren op het werk, terwijl tegelijkertijd de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een gezond lichaam en een goed concentratievermogen. U beweegt uw hele lichaam zonder er zelfs maar bij stil te staan.

De zitting van HÅG Capisco is gemaakt van gerecyclede autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recyclen mogelijk te maken.

Van de Capisco zijn er meerdere modellen: Capisco kruk zonder rug 8105, Capisco 8106 en 8126, Capisco met hoofdsteun 8107 en 8127. En uiteraard verschillende gasveer hoogtes en voetenring om te gebruiken als baliestoel.

HÅG Capisco Puls zadel bureaustoel

HÅG Capisco Puls is gebaseerd op de legendarische stoel met zadelzitting. Met als uitgangspunt het inzicht dat ons lichaam voortdurend behoefte heeft aan beweging en variatie. Het resultaat: Een nieuwe bureaustoel, speciaal ontwikkeld voor actieve mensen zoals u die in een moderne kantooromgeving werkzaam zijn.  HÅG Capisco Puls is een moderne en flexibele bureaustoel – de laatste evolutie op het gebied van design, functie en comfort. Een onbetwiste winnaar op het gebied van design en milieu, en dankzij zijn lichte en dynamische vormgeving perfect geschikt voor de nieuwe generatie gebruikers.

De Capisco Puls is verkrijgbaar als kruk 8001 en kruk met gestoffeerde zitting 8002, als zadelzitbureaustoel 8010 en met gestoffeerde zitting 8020.

HÅG Futu bureaustoel

Met de HÅG Futu bureaustoel krijgt u het beste van twee werelden, met zijn geavanceerde kern op basis van de nieuwe HÅG inBalance technologie van HÅG en zijn pure, vloeiende lijnen, doet HÅG Futu meer denken aan een designproduct dan aan een bureaustoel. Futu is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel grote kantoorlandschappen als voor kleine afzonderlijke kantoren. Ondanks alle functies heeft HÅG Futu geen uitstekende en opvallende hendels en draaiknoppen die het visuele beeld verstoren.

HÅG Futu is de eerste stoel met de HÅG inBalance technologie. HÅG inBalance is een zwevend zitmechanisme dat ervoor zorgt dat u comfortabel zit en altijd in balans bent, of u nu klein en licht of groot en zwaar bent. De stoel volgt uw bewegingen als een schaduw- als u zich uitrekt of juist voorover over uw bureau leunt. U controleert de stoel vanuit uw voeten die u onbewust ontelbare keren in beweging brengen. De stoel past zich automatisch aan uw houding en bewegingen aan in plaats van andersom. Maar liefst 97% van de stoel kan worden gerecycled en bijna 50% van de onderdelen is vervaardigd uit materialen die al gerecycled zijn.

H03 bureaustoel

De HÅG H03 bureaustoel ontworpen door Søren Yran is perfect geschikt voor moderne werkplekken. Als u op zoek bent naar een flexibele, dynamische stoel die in een handomdraai kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de verschillende gebruikers is dit de perfecte oplossing voor u. HÅG H03 is super simpel aan te passen aan alle verschillende gebruikers, ongeacht hun lengte en gewicht. Dankzij het unieke schommelmechanisme, bent u altijd in balans – en klaar voor uw volgende zet. Deze flexibele en gebruikersvriendelijke collectie is erg populair bij onderwijsinstellingen.

De zitting en de rugleuning van HÅG H03 zijn gemaakt van gerecyclede autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recyclen mogelijk te maken.

HÅG H04 bureaustoel

De sleutelbegrippen die HÅG H04 bureaustoel beschrijven, zijn balans, vrijheid en beweging. Balans omdat dat het beste uitgangspunt voor alle beweging is en bewegingsvrijheid omdat H04 maximale beweging stimuleert zodat u zich op uw werk kunt concentreren. HÅG H04 is een herziene versie van HÅG Credo, de bestverkochte bureaustoel van Scandinavië en ver daarbuiten. Met een traditionele, maar tegelijkertijd actuele visuele vormgeving past de stoel perfect binnen alle organisaties, groot of klein.

HÅG H04 voldoet aan de strengste milieueisen, zowel bij de productie als bij de materiaalkeuze HÅG Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recyclen mogelijk te maken. Gemakkelijk vervangbare onderdelen dragen bij aan een product dat lang meegaat. De stoel kan voor 97% gerecycled worden. De H04 bureaustoel met armleggers is ook verkrijgbaar als baliestoel met voetenring. Tevens kan er een hoofdsteun op de bureaustoel worden gemonteerd.

HÅG H05 Bureaustoel

De HÅG H05 bureaustoel is niet alleen de perfecte zitoplossing om beweging en variatie te realiseren – de stoel is ook geniaal eenvoudig, U heeft alleen een hendel en een draaiknop nodig om hem in te stellen. Met de gepatenteerde SwingBack-functie kunnen de armleggers gemakkelijk achter de rugleuning worden weggedraaid, zodat ze nooit in de weg zitten. HÅG H05 werd ontworpen op basis van beweging, balans en controle. Balans als beste uitgangspunt voor beweging. Beweging vanuit de voeten voor optimale controle. Van stilzitten word je immers moe, van bewegen blijf je fit en gezond!

De H05 bureaustoel met armleggers is er als 5300 en 5400 model, als baliestoel met voetenring, met hoofdsteun. Als actiestoel is er de NPR-versie van HÅG H05 bureaustoel. Deze NPR-versie is scherp geprijsd en is daarom een interessante bureaustoel voor projecten.

HÅG Executive Collection

HÅG Executive is meer dan een manager bureaustoel. Hij staat voor een filosofie. Move Up! HÅG Executive is een bureaustoel die u een gevoel van privacy geeft – hij creëert een omgeving die voor nog meer creativiteit en concentratie zorgt. HÅG Executive werd ontwikkeld in antwoord op uw hoge eisen op het gebied van visuele vormgeving en ergonomie.

Alleen de zitoplossingen van HÅG laten uw hele lichaam bewegen – en in uw gebalanceerde zitpositie, hoeft u er zelfs niet over na te denken. Wanneer u gebalanceerd zit, is het net zo gemakkelijk om voorover als achteruit te leunen. Om uw HÅG-stoel een persoonlijk tintje te geven, hoeft u alleen maar de instellingen aan te passen wanneer u hem voor de eerste keer gebruikt. Daarna volgt hij al uw bewegingen. De HÅG Executive directiestoel is leverbaar met net rug 9221 en voorzien van een hoge net rug 9231. Tevens met gestoffeerde rug voorzien van banen 9321 en de hoge variant hiervan 9331.

HÅG Tribute manager- en directiestoel

De HÅG Tribute directie- en manager stoel is de meest comfortabele luxe bureaustoel van HÅG tot nu toe. Comfortabel zacht en breed uitgevoerd, maar uiterlijk slank. Het tijdloze design en de hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de Tribute bureaustoel heel lang meegaat. Uiteraard worden de kernwaarden van HÅG niet vergeten: bewegend zitten en blijvend comfortabel.  Deze in het oog springende bureaustoel is er niet alleen om je te ondersteunen, maar het is ook bedoeld om je te laten bewegen.

Elke Tribute directiestoel wordt met liefde vervaardigd door de technici in Røros Noorwegen. De HÅG Tribute is het absolute top bureaustoel met de Balance® technologie en diverse andere unieke kenmerken waarmee je de stoel kunt personaliseren. De hoofdsteun en hoge rug geven optimale ondersteuning die zeer intuïtief aanvoelt als je de stoel kantelt. De HÅG Tribute is voorzien van voorwaarts kantelbare TiltDown armsteunen en heeft een slimme in de rug geïntegreerde lumbaal steun.

HÅG SoFi bureaustoel

Van een subtiel, verfijnd en coherent uiterlijk tot expressief en gewaagd. Er is een breed aantal modellen, materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen en mee kunt combineren.  Uniek en aantrekkelijk, de HÅG SoFi collectie heeft het allemaal. De collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG bureaustoelen.

Wanneer u in een HÅG SoFi zit, ontstaat een gevoel van privacy en ruimte voor samenwerking. In essentie reageert het Balanced Movement Mechanism™ op uw kleinste bewegingen en houdt het u in balans en voortdurende beweging. De innovatieve HÅG Slide- Back™ heeft een comfortabele armlegger. Hendels en handgrepen zijn intuïtief geplaatst, eenvoudig te vinden en aan te passen.

Basismodel SoFi bureaustoel 7200 en 7300:

  • HÅG inBalance™ (gebalanceerde en volledige bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts)
  • Verstelbare zitdiepte
  • Verstelbare lendesteun
  • Verstelbare zithoogte
  • Verstelbare schommelweerstand voor- en achterover
  • Volledige beklede zitting en rugleuning
  • Aluminium armleggers met zachte toplaag (breedte: 106 mm)
  • Aluminium voetkruis met voetsteunen
  • Zwenkwielen in zwart/grijs of grijs/lichtgrijs voor harde ondergrond. Zwarte zwenkwielen voor zachte vloeren. Dit moet tijdens de bestelling worden doorgegeven.
  • Gaslift met 165 mm hoogte interval

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over HÅG bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over HÅG stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.