Herman Miller bureaustoelen

Herman Miller is in Nederland vooral bekend van de populaire bureaustoelen als bijvoorbeeld de Aeron.  Deze bureaustoel was uniek door het gebruik van toen nog onbekende materialen. Inmiddels door velen wereldwijd gekopieerd. Voor alle producten van Herman Miller kunt u kijken op onze Herman Miller pagina. Huidige bureaustoelen van Herman Miller: Aeron, Mirra2, Sayl, Embody, Equa2, Celle en Setu. Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van de Herman Miller bureaustoelen.

Herman Miller New Aeron bureaustoel

Hoewel zijn bekende vorm grotendeels ongewijzigd is gebleven, is de nieuwe Aeron bureaustoel compleet opnieuw ontworpen. Het nieuwe ontwerp sluit beter aan op het werk van vandaag de dag. Met updates zoals een verfijnder bewegingsmechanisme, verstelbare PostureFit SL en 8Z Pellicle suspensie, presteert de Aeron slimmer dan ooit tevoren. Pellicle, de innovatieve en ventilerende netbespanning van de originele Aeron, elimineerde bloedsomloop beperkende drukpunten en verlegde de grenzen van het materiaalontwerp. De nieuwe 8Z Pellicle is voorzien van maar liefst acht zones voor een hoger comfort en ergonomische ondersteuning.

PostureFit SL is voorzien van instelbare, individuele kussens die ervoor zorgen dat de onderrug wordt ondersteund. De Aeron is voorzien van een cross-performance ontwerp, hierdoor is het voor de gebruiker mogelijk om in meerdere posities te zitten. Van recht opzittend om zich te concentreren tot het ontspannen achteroverleunen om na te denken. Dit maakt de Aeron geschikt voor diverse kantoren, van thuiswerkplekken tot gedeelde werkplekken. 

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel

De Mirra 2 bureaustoel beweegt met u mee. Hij wordt één met uw lichaam. Als u zit, passen de zitting en rugleuning zich onmiddellijk aan u aan. De stoel reageert op uw kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de Mirra 2 een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp. De speciale tilt zorgt voor een soepel en gebalanceerd gevoel wanneer u achteroverleunt.

De Mirra 2 heeft twee soorten rugleuningen; de Butterfly- en TriFlex rugleuning. Deze rugleuningen maken de Mirra 2 geschikt voor meerdere mensen. Beide rugleuningen kunnen worden voorzien van een PostureFit lendensteun, zodat uw ruggengraat goed uitgelijnd blijft terwijl u zit. Beiden zijn geventileerd om u zowel koel als ondersteund te houden.

Herman Miller Sayl bureaustoel

Een kwalitatief goede bureaustoel, zoals u van Herman Miller gewend bent. Maar dan met minder onderdelen. Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en een aantrekkelijke prijs. Dat zijn de 3 beste eigenschappen van de Herman Miller Sayl. Door op slimme wijze eenvoudige materialen te transformeren, kan de Sayl door iedere medewerker worden gebruikt.

Herman Miller Embody bureaustoel

De Embody bureaustoel is een unieke stoel om te zien en om in te zitten. Dit komt door een aantal zaken:

Embody heeft Pixelated Support. U voelt de Pixelated Support van de Embody vanaf het moment dat u gaat zitten – het gevoel dat u zweeft, terwijl u toch perfect in balans bent. Dankzij een dynamische pixelmatrix passen de zitting en de rugleuning van de Embody zich automatisch aan de microbewegingen van uw rug aan, waardoor uw gewicht tijdens het zitten evenredig wordt gedistribueerd. Dit reduceert druk en bevordert beweging. Beide zijn essentieel voor een gezonde bloedsomloop en concentratie.

Backfit-afstelling. De rugleuning van de Embody is net zo gevormd als uw rug, met een wervelkolom in het midden en flexibele ribben. Dankzij deze afstelling kan de rugleuning de natuurlijke kromming van uw wervelkolom volgen. Hierdoor bereikt u een neutrale, gebalanceerde houding. Wanneer de stoel eenmaal naar uw lichaam is ingesteld, past de rugleuning zich aan uw bewegingen aan. Ook verandert de bureaustoel met u mee als u van positie verandert. Of u nu naar voren of naar achteren leunt, u wordt altijd even goed ondersteund.

Herman Miller Celle bureaustoel

Het betrouwbare, robuuste ontwerp van de Celle is bestand tegen intensief gebruik. Ook binnen de meest veeleisende omgevingen zoals callcenters en vergaderruimtes.

Celle heeft een cellulaire rugleuning met vering. De cellen en de verbindende lussen zijn zo gefabriceerd dat ze een ‘flexibele kaart’ vormen die zich aanpast aan uw unieke vorm en postuur. Ze ondersteunen uw rug terwijl er voldoende lucht blijft stromen om u koel te houden. In de rugleuning is een passieve PostureFit-lendensteun geïntegreerd zodat u rechtop blijft zitten. Terwijl u naar achteren leunt, houdt de Celle uw onderrug tegen de rugleuning. Daardoor bent u altijd goed in balans en wordt u ondersteund.

Herman Miller Equa bureaustoel

Equa 2 biedt iedereen de mogelijkheid tot goede ergonomische ondersteuning en comfort. Daarbij is het lichaamstype van de gebruiker niet belangrijk. Er rust geen druk onder uw dijen dankzij de waterval-rand aan de voorzijde. Er rust geen druk op uw armen dankzij de hellende brede en zachte armleuningen die in hoogte verstelbaar zijn. Er rust ook geen druk als u naar achteren leunt; uw voeten blijven op de grond en de voorzijde van de stoel gaat niet omhoog.

Herman Miller Setu bureaustoel

Dankzij materiaalinnovaties hebben Setu stoelen hun unieke combinatie van kracht en flexibiliteit gekregen. De Kinematic Spine gebruikt twee soorten polypropyleen om de weerstand te regelen wanneer u achteroverleunt. Het buigt en beweegt met elke beweging mee, zodat het reageert op de natuurlijke beweging van uw lichaam.

Lyris 2 zitting en rugleuning van de Setu bureaustoel. Het fijn afgestelde elastomeer materiaal vormt de zitting en rugleuning die uit één stuk bestaan. De ademende, plooibaar geweven suspensie past zich aan uw zitbeenderen aan en biedt zowel ondersteuningscomfort als ventilatie.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Herman Miller bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Herman Miller bureaustoelen en andere kantoormeubelen. Maar ook als andere producten uw interesse hebben gewekt staan wij voor u klaar. U kunt u ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.