Herman Miller kantoormeubelen

Historie Herman Miller kantoormeubelen

Herman Miller was een zakenman uit West Michigan die zijn schoonzoon, D.J. De Pree, heeft geholpen bij het kopen van de Michigan Star Furniture Company in 1923 en deze besloot het bedrijf naar hem te vernoemen.

Halverwege de twintigste eeuw was de naam Herman Miller een synoniem voor ‘modern’ meubilair. Door te werken met de legendarische ontwerpers Charles en Ray Eames en George Nelson produceerde het bedrijf meubelstukken die industriële ontwerpklassiekers zouden worden. Bijvoorbeeld de Eames Aluminium group collectie, Plywood chairs, Marshmallow sofa en de Coconut chair van Nelson.

Vandaag de dag is Herman Miller een erkende innovator op het gebied van kantoormeubilair met oplossingen voor diverse sectoren. Herman Miller behoort tot de grootste bedrijven in de wereld op het gebied van kantoormeubilair. In Nederland is Herman Miller vooral bekend door de baanbrekende en vernieuwende bureaustoelen zoals de Aeron. In het voorjaar van 2017 is er een nieuw model geïntroduceerd, de New Aeron. Eerder vernieuwde Herman Miller de Mirra bureaustoel met de opvolger hiervan, de Mirra 2 bureaustoel.

Herman Miller kantoormeubelen en bureaustoelen

Project Meubilair uit Alphen aan den Rijn voorziet al sinds 1974 klanten van nieuwe- en gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen. Herman Miller is een belangrijk onderdeel van onze collectie. Veel projecten worden ingericht met Herman Miller bureaustoelen zoals de New Aeron, Mirra 2 of Sayl. Maar Herman Miller biedt meer op het gebied van kantoormeubilair, of het nu gaat om zit-sta bureaus zoals Atlas, Ratio of Layout Studio Exchange. Ook heeft Herman Miller een collectie soft seating met producten als Public Office Landscape, Goetz sofa.

Bij Project Meubilair kunt u rekenen op deskundig advies

Elk project vraagt om maatwerk, dit kan variëren van de keuze voor de juiste ergonomische bureaustoel tot de complete inrichting van uw kantoor. Wij kunnen u samen met onze partner Herman Miller en alle andere merken in ons assortiment voorzien in dat stukje maatwerk.

Project Meubilair levert het advies dat nodig is om uw kantoor efficiënt, ergonomisch verantwoord en volgens de laatste trends en wensen in te richten. Zo leveren wij geheel vrijblijvend 3D tekeningen, zodat u kunt zien hoe uw kantoor er uit gaat zien inclusief bureaustoelen van Herman Miller.

Project Meubilair is Premium Partner van Herman Miller

Project Meubilair is premium partner van Herman Miller. In onze showroom ziet u alle producten die interessant zijn voor de Nederlandse markt. Waaronder meerdere uitvoeringen van Mirra 2, Aeron en New Aeron, Setu en Sayl bureaustoelen en gerelateerde producten. In onze showroom vindt u oplossingen die u niet zult aantreffen bij andere Herman Miller dealers.

Herman Miller behoort tot de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van projectmeubilair en dit is voor u als bedrijf prettig. U bent verzekerd van het feit dat u over een x aantal jaren nog steeds bepaalde producten en/of kleuren kunt (na)bestellen. Hierdoor bent u altijd voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoor- en projectmeubilair. Herman Miller bureaustoelen worden standaard geleverd met een garantie van 12 jaar op de mechaniek zelfs bij langdurig gebruik. Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Indien nodig kunnen wij de nodige onderdelen bestellen om uw Herman Miller stoel weer als nieuw te maken.

Herman Miller producten

Herman Miller heeft meerdere productlijnen op het gebied van zitten: bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, krukken, fauteuils en banken. Op onze Herman Miller pagina treft u een overzicht van alle Herman Miller producten. Op de merkenpagina kunt u doorklikken naar productpagina’s. Deze pagina’s zijn voorzien van veel beeldmateriaal, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de producten. Wilt u de producten zelf samenstellen? Ook dat is mogelijk! Op onze webshop Designstore kunt u gemakkelijk en snel zelf uw Herman Miller bureaustoelen samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, stoffen en nog veel meer. Staat het door u gewenste product er niet bij? Neem dan contact met ons op zodat we u alsnog van dienst kunnen zijn.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Herman Miller kantoormeubelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Herman Miller kantoormeubelen en bureaustoelen. Maar ook als andere producten uw interesse hebben gewekt staan wij voor u klaar. U kunt u ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.