Herman Miller Memo
Herman Miller Memo
Herman Miller Memo
Herman Miller Memo
Herman Miller Memo
Herman Miller Memo
Herman Miller Memo

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Memo collectie 

Herman Miller Memo werksysteem

Herman Miller Memo werksysteem is speciaal ontwikkeld om bedrijven flexibeler te maken. Door de nieuwe bureaustructuur is hij geschikt voor de hedendaagse manier van werken en kunnen ruimtes verschillend worden ingedeeld zodat mensen kunnen kiezen welke plek het beste bij hun taak past.

Haalbaar en toegankelijk

Naarmate bedrijven steeds vaker gebruikmaken van een samenwerkingsruimte, hebben ze behoefte aan een grotere verscheidenheid aan werkopstellingen – maar zonder complexe, uitwisselbare systemen. Het intelligente design van Herman Miller Memo en zijn gerationaliseerde componenten zorgen ervoor dat Memo een voordelige bureau-oplossing is voor iedere werkplek, van startups tot multinationals.

Overzichtelijk

Het eenvoudige en nette design van het werksysteem zorgt voor functionele en opgeruimde werkstations. Benches, geïntegreerde of vrijstaande vergadertafels, projecttafels en opslageenheden zorgen voor een verscheidenheid aan gemengde ruimten. Schermhoogten in verschillende stijlen en materialen zorgen voor persoonlijkheid. Aan het scherm vastgemaakte werkinstrumenten, prikborden en legplanken worden in uiteenlopende afwerkingen geleverd en zorgen voor stijl en individualiteit.