Humanscale bureaustoelen

Humanscale is in Nederland vooral bekend als leverancier van hoogwaardige bureaustoelen die zeer eenvoudig in gebruik zijn en dus ook makkelijk te delen, wat helemaal past in Het Nieuwe Werken. Steeds meer bedrijven vervangen hun traditionele bureaustoelen en werkplekken door Humanscale bureaustoelen zoals de Diffrient World chair en zit-sta werkplekken.

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van de Humanscale bureaustoelen.

Humanscale Freedom Headrest bureaustoelen

De Freedom headrest bureaustoel is een nieuwe benadering van gebruiksgemak van een bureaustoel; anders dan ‘’traditionele’’ bureaustoelen past deze door Niels Diffrient ontworpen Freedom bureaustoel, zich automatisch aan de gebruiker. Om zo makkelijk van houding te kunnen veranderen. Door het verwijderen van overbodige hendels en knoppen blijft er een moderne ergonomisch verantwoorde bureaustoel over die simpel te bedienen is, functioneel is en er fraai uitziet.

De dynamische hoofdsteun van de Freedom headrest ondersteunt het hoofd en de nek als de gebruiker de stoel kantelt. Het beweegt mee met de persoon als deze van houding veranderd en zo blijft de stoel comfortabel in gebruik.

Humanscale Freedom Task bureaustoelen

De Freedom Task bureaustoel van Niels Diffrient heeft al meer dan 10 design awards gewonnen en maakt gebruikt van de zwaartekracht. De stoel zorgt ervoor dat welke positie je ook aanneemt, je wordt altijd optimaal ondersteund zonder dat je van alles moeten instellen. Door het speciale mechanisme  bewegen mensen vaker en leidt dit tot een gezondere en comfortabelere zit ervaring.

Humanscale Diffrient Smart bureaustoel

De Diffrient Smart bureaustoel is een vooruitstrevende bureaustoel met een kenmerkende streep in de rug, desondanks gaat deze volledig op in zijn omgeving. De geïntegreerde lendensteun en de eenvoudige bediening door de ‘’easy to use’’ bediening zorgt voor comfort, stijl en flexibiliteit. De door Niels Diffrient ontworpen Smart bureaustoel is standaard voorzien van een revolutionaire netbespanning dei zich vormt naar het lichaam. Het ontbreken van een ingewikkeld mechaniek zorgt voor ideale ondersteuning van elke gebruiker.

Diffrient Smart werkstoel past in elk modern kantoor door zijn strakke lijnen. De armsteunen zijn gekoppeld aan de achterkant van de stoel en bewegen met de gebruiker mee. De geborstelde aluminium rug beugel zorgt voor een gevoel van luxe en duurzaamheid. Het mechaniek past zich automatisch aan de gebruikers aan. De 3-delige mesh rug zorgt voor ideale ondersteuning zodat de gebruiker in ergonomisch verantwoorde posities komt te zitten.

Het van Humanscale bekende ontbreken van een zichtbaar mechaniek zorgt voor automatische aanpassing van de Smart bureaustoel aan uw lichaamsgewicht. Hoeveel u ook weegt u heeft er geen omkijken naar en kan de stoel dus uitstekend bij flex werkplekken worden toegepast.

Humanscale Liberty Task bureaustoel

De intelligent ontworpen Liberty bureaustoel geeft automatisch de ondersteuning in je lendenen die je nodig hebt. Door de eenvoudige bediening en het gebruiksgemak voelt iedereen zich snel thuis in de Liberty werkstoel. De simpele lijnen maar ook het comfort dat de stoel geeft maken de Liberty bureaustoel een allemansvriend. Net als de Diffrient Smart en Diffrient World bureaustoelen is de Liberty voorzien van netbespanning dat zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Daarnaast geeft de stoel bij het bewegen een ongekend hoog comfort.

Humanscale Diffrient World bureaustoel

De Humanscale Diffrient World bureaustoel is de 1e bureaustoel met netbespanning zitting en rug van Humanscale. Designer Niels Diffrient wilde een stoel met veel functies, maar met een minimum aan onderdelen. De innovatieve Mesh rug met 3 banen zorgt niet alleen voor veel comfort, maar maakt de bureaustoel ook zeer licht van gewicht. Net als alle andere Humanscale producten is de stoel eenvoudig te bedienen, mooi om te zien en functioneel. Wederom ontbreekt een traditioneel mechaniek en maakt het gebruik van de natuurwet: zwaartekracht. Voor de individuele gebruiker biedt de stoel een uitermate gebruikersvriendelijke ervaring.

De zitting kan zowel met netbespanning worden geleverd als gestoffeerd, wat zorgt voor extra comfort.

Humanscale Trea bureaustoel, kantinestoel en vergaderstoel

De door Todd Bracher ontworpen Trea bureaustoel heeft in 2015 een Red Dot Design Award gekregen. Het tijdloze ontwerp gaat samen met functioneel gebruik. Het intuïtieve comfort van de Trea stoel komt naar voren bij het kantelen van de stoel en heeft een kuip die als het ware om u heen zit zoals een 2e huid. Humanscale Trea stoel op een 4-teens voetkruis is toepasbaar in kantoren maar ook in thuis werkplekken, waar niet de gehele dag wordt gezeten en design en uiterlijk er ook toe doen. De Trea stoel is ook leverbaar met een sledeframe of 4-poots onderstel, zodat de Trea ook als vergaderstoel of kantinestoel inzetbaar is.

Humanscale Diffrient Occasional vergaderstoel

De Diffrient Occasional vergaderstoel met een sledeframe is multifunctioneel inzetbaar voor zowel kantoor- als conferentieruimtes. De netrug is voorzien van 3 banen en zorgt voor comfort net als een perfect passend shirt. De Form Sensing Mesh zorgt dat u in uw lendenen de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Het frame lijkt gemaakt uit een stuk en reageert en past zich aan aan de gebruikers. Occasional stoel is geschikt voor thuis en op kantoor. De stoel is te configureren zodat deze past bij de Humanscale bureaustoelen: Diffrient Smart, Diffrient World en/of Liberty Task chair.

Door de beste materialen te gebruiken kunt u eindeloos genieten van de stoel. De stapelbare variant kan tot vijf stoelen hoog aan. De armleggers van kunststof zijn ervoor gemaakt om schade te voorkomen wanneer men verhuisd of de stoelen stapelt. Doordat u kunt kiezen uit een groot palet aan kleuren past de stoel altijd in elke omgeving.

Humanscale Liberty Side chair vergaderstoel

De Liberty Side chair is overduidelijk de bezoekersstoel van de Liberty bureaustoel, dezelfde minimalistische lijnen en het zitcomfort zijn kenmerkend voor beide stoelen. Door het gebruik van recyclebare, lichtgewicht onderdelen is de Liberty side stoel bedoeld om langdurig mee te kunnen gaan.

Humanscale Ballo kruk

De Ballo is door  Don Chadwick ontworpen om als multi functionele kruk te dienen, perfect voor korte periodes om op te zitten of dit nu thuis is of op kantoor. De Ballo kruk bestaat uit een compacte centrale kolom en aan 2 zijden met lucht gevuld halfrond kunststof gedeelte. Ballo is een alternatief voor de ergonomische ballen en zorgen voor vrije beweging. De kruk is leverbaar in een aantal opvallende kleuren en door de dynamiek van Ballo past de kruk in een heleboel omgevingen.

Humanscale Saddle, Pony Saddle zadelkruk

Een afgeleide van de Freedom bureaustoel is de Saddle zadelstoel. Deze zadelstoelen zijn de aanvulling in uw thuiskantoor of op het werk. De specifieke vorm van de zadel dwingt de gebruiker een bepaalde houding aan te nemen. Zittend in deze positie verlaagt de dijen, opent de heupen en zorgt voor een betere doorbloeding. Ook is de houding beter voor alle drukpunten van uw ruggenwervel en zorgen op de lange termijn voor meer comfort.

Humanscale Cinto kantinestoel

Stijl, comfort en gebruikersvriendelijkheid komen samen in de Cinto stoel. Deze stapelbare projectstoel is ook nog eens comfortabel. Net als de bureaustoelen van Humanscale is de Cinto gemaakt ongemak weg te nemen en om drukpunten te verminderen.

De lichtgewicht constructie zorgt ervoor de Cinto makkelijk zes stoelen hoog is te stapelen of zelfs tot 15 stuks op een stoelen wagen voor Cinto. De innovatieve rugleuning zorgt voor een fijne ondersteuning in de onderrug en zitting. Ook verdeelt deze het gewicht van de gebruiker zodat de drukpunten ontlast worden. Door de grote keuze aan kleuren past Cinto perfect in het interieur thuis of op kantoor. Het recyclebare lichtgewicht frame zorgt voor ontlasten van het milieu en besparing op transport. Cinto is gemaakt volgens de laatste normen op het gebied van milieu.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over de Humanscale bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de Humanscale bureaustoelen, stoelen, monitorarmen of andere producten die uw interesse hebben gewekt. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.