Humanscale monitorarmen

Doordat meer en meer werkplekken voorzien zijn van flatscreen monitoren is de verstelbare monitorarm een onmisbaar onderdeel geworden. Humanscale monitorarmen zorgen niet alleen voor een ergonomisch verantwoorde werkplek, maar het halen ook uw kabels uit het zicht. De gebruikers worden aangemoedigd om de monitor op de juiste hoogte te plaatsen door de eenvoudige verstelling.

M/Connect is een optioneel te integreren docking systeem, dat men plaatst onderaan de bevestiging. Dit zorgt voor meer mogelijkheden zoals Hot Desking. Deze landingswerkplekken passen helemaal binnen Het Nieuwe Werken.

Humanscale M2 monitorarmen

De M2 monitorarm van Humanscale is al jaren een verkooptopper geliefd item. Dit komt mede door de mogelijkheden en het fraaie design. De M2 monitorarmen zijn geschikt voor de meeste flatscreen monitoren die er vandaag de dag zijn en kan een gewicht aan tot 9 kg. In plaats van een gasveer werkt de arm met een veermechaniek dat zorgt voor een lichtgewicht product, dat gemaakt is voor de lange termijn. Als u uw zit-sta bureau van Humanscale of een ander merk hiermee uitbreidt dan heeft u pas echt een ergonomische werkplek!

Humanscale M8 monitorarmen

De M8 monitorarm van Humanscale combineert een licht gewicht arm met een stijlvol uiterlijk. De M8 stelt de gebruiker in staat een of meerdere monitoren op de ideale hoogte en afstand te plaatsen. Men kan eenvoudig het scherm draaien om bijvoorbeeld u klant wat te laten zien. Door de flexibiliteit en duurzaamheid kan de M8 monitorarm gewichten aan tot 18 kg en 1 of  2 monitoren aan worden bevestigd.

Humanscale M8 monitorarm met crossbar

De M8 monitor arm met crossbar kan 2 monitoren naast elkaar kwijt en is de ideale oplossing voor op maat gemaakte werkplekken. De monitoren kunnen onafhankelijk van elkaar worden afgesteld.

Humanscale M/flex  monitorarm

M/flex van Humanscale is een multi monitor systeem dat kan variëren van 1 tot 6 monitoren. Dit kunt u doen zonder gereedschap in tijd van een paar minuten. Het slanke design zorgt ervoor dat uw werkplek er verzorgt uitziet, zonder de nadruk te leggen op de monitorarmen.

De M/Flex monitorarmen kunnen eenvoudig worden veranderd of opnieuw worden samengesteld indien de situatie hier om vraagt.

Humanscale M/Connect

M/Connect van Humanscale is een USB 3.0 docking station met meerdere video uitgangen dat overbodige kabels op uw bureau voorkomt. De ergonomie op uw bureau verbetert en is gemakkelijk te combineren met de M2, M8 en M/Flex monitorarmen van Humanscale.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen/ opmerkingen over de Humanscale monitorarmen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie over de Humanscale monitorarmen, bureaustoelen of andere producten die uw interesse hebben gewekt. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.