Humanscale zit-sta oplossingen en tafels

Humanscale gelooft dat afwisselend zittend en staand werken de sleutel is gezond te kunnen werken. Om dit mogelijk te maken heeft Humanscale zit-sta oplossingen en tafels ontworpen die het veranderen van werkhouding mogelijk maken. Wisselen tussen zitten en staan is niet alleen goed voor het energieniveau en uw productiviteit, maar is bovendien ook gezond. Onderzoeken hebben aangetoond dat regelmatig staan niet alleen calorieën verbrand, maar ook belangrijke invloed heeft op gezondheid en zaken als hoge bloeddruk en hartfalen voorkomt.

Float, het zit-sta bureau van Humanscale is het ultieme zit-sta bureau en heeft geen stroompunten nodig voor de verstelling. Quickstand is toe te passen als je al een bureau hebt en deze wil behouden.  Hieronder vindt u de producten terug.

Humanscale Quickstand zit-sta oplossing

Quickstand legt de lat hoog als zit-sta oplossing. Uw bureau met vaste hoogte tovert u om tot een actieve werkplek waarbij u ook staand kunt werken. Het systeem werkt licht en bevat tevens een geïntegreerd kabelmanagementsysteem zodat u uw monitor ‘’plug and play’’ aan kunt sluiten. U plaatst de Quickstand aan de achterkant van uw bureaublad, zodat u monitor en toetsenbord in een ergonomisch verantwoorde positie staan.

Het unieke mechanisme dat werkt met contragewichten zorgt ervoor dat u eenvoudig van zittend naar staand werk kunt bewegen. Het geïntegreerde kabelmanagement systeem houdt u bureau netjes en opgeruimd. Er zijn meerdere versies mogelijk zoals bijvoorbeeld plaatsing van 2 monitoren.

Humanscale Quickstand Lite zit-sta monitorarm

Net als de Quickstand transformeert de Quickstand Lite uw bureau met vaste hoogte om tot een waaraan u staand kunt werken. Een minimalistisch design en een verstelbar toetsenbord en monitor arm die zorgen opmerkelijk vele stabiliteit bij het typen als men staand werkt. Een innovatief systeem zorgt ervoor dat u huidige bureau wordt omgevormd tot een actieve werkplek.

De Quick stand Lite werkt door middel van een contragewicht dat gebruikers in staat stelt om eenvoudig te wisselen tussen zitten en staan. In totaal is de monitor te verstellen over een traject van 51 cm. Men kan zowel een enkele monitor als 2 monitoren tegelijk plaatsen met een gewicht tot 11,3kg.

Humanscale Float zit-sta bureau

De sleutel om gezond te blijven op het werk is afwisselend zitten en staan. Als we het Float zit-sta bureau van Humanscale moeten met een woord zouden moeten omschrijven dan zou het wel gebruiksgemak zijn. Deze ‘’easy to use’’ zit-sta bureautafel maakt geen gebruik van slingers en motoren, maar van een gepatenteerd systeem dat gebruik maakt van een contragewicht. De verstelling is snel en eenvoudig. Voor de mensen die toch graag het Float zit-sta bureaus elektrisch willen verstellen dan is dit ook mogelijk.

Door de strakke minimalistische lijnen past Float in elke kantoor- of thuisomgeving. Essentiële ergonomische accessoires zoals toetsenborden, monitorarmen en werkplek verlichting van Humanscale maken uw werkplek compleet om zo gezond te kunnen werken.

Humanscale OfficeIQ

OfficeIQ van Humanscale is intelligente software bedoeld voor actieve werkplek gebruikers zoals bij zit-sta bureaus en zit-sta oplossingen. OfficeIQ helpt de mensen gezonde keuzes te maken gedurende de dag. OfficeIQ is beschikbaar voor Quickstand en Float zit-sta bureaus. OfficeIQ is een lichtgewicht doosje met daarin een sensor die gebruikers helpt het beste uit hun zit-sta bureau te halen. Het is bewezen dat afwisselend zittend en staand werken gezond is en je meer energie geeft.

Het systeem kan gepersonaliseerde meldingen geven wanneer het weer tijd wordt om te gaan staan of zitten. Men kan ook doelen stellen en real-time feedback krijgen met betrekking tot hun activiteiten en calorieverbruik. Uiteraard is de privacy van de gebruikers beschermd. U heeft alleen een DMI port nodig.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over de Humanscale zit-sta oplossingen en tafels, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de Humanscale zit-sta oplossingen en tafels, stoelen, monitorarmen, stoelen of andere producten die uw interesse hebben gewekt. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.