KI Posture Plus schoolstoel
KI Postura Plus schoolstoel
KI Posture Plus schoolstoel
KI Postura Plus schoolstoel
KI Postura Plus schoolstoel
KI Postura Plus schoolstoel
KI Europe Postura schoolstoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

KI Europe Postura Plus Stoel

Sinds de introductie in 1996 zijn de Postura Plus stoelen van KI gebruikt door miljoenen studenten wereldwijd. De KI Europe Postura schoolstoel is ontworpen om comfortabel te zijn en de juiste ondersteuning te geven. De KI Europe Postura schoolstoel, stapelstoel, voldoet aan de BS EN 1729 standaard voor afmetingen, sterkte en stabiliteit. De lichtgewicht stoelen kunnen tot 12 stuks hoog worden gestapeld voor het gemak, transport of opslag.

De Postura Plus Kleuren

Deze duurzame stoel is bestand tegen vlekken en komt in een reeks frisse kleuren. Indien nodig kan de Postura Plus worden gestoffeerd voor extra comfort. Maatwerk kleuren op aanvraag.

Jet Black 100% Recyclebaar

De zwarte versie is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Gefabriceerd in het Verenigd Koningkrijk waardoor de transportvervuiling wordt geminimaliseerd. Aan het einde van de levensduur is de stoel 100% recyclebaar. Op naar een duurzame toekomst!

Voor groot en klein

De Postura Plus schoolstoel komt in 6 maten en 16 kleuren. Per maat verschillen de kleurmogelijkheden:

Maat EN 1 is geschikt voor de kleinsten, de peuter dus geschikt peuterspeelzalen, dagopvang,  kinderopvang en dergelijke. Maat EN2 t/m 4 zijn geschikt voor bijvoorbeeld de lage school, dagopvang, kinderopvang. Maat EN5 en 6 Postura stoelen zijn geschikt voor middelbare scholen, hogescholen en universiteiten, maar ook in andere grote zalen of kantines kun je de stapelbare stoel toepassen.

Naast de Postura stoelen zijn er ook Postura bureaustoelen, Postura barkrukken en Postura krukken.