Aeris 3Dee bureaustoel
Aeris 3Dee bureaustoel
Aeris 3Dee bureaustoel
Aeris 3Dee bureaustoel
Aeris 3Dee bureaustoel
Aeris 3Dee bureaustoel
Aeris 3Dee bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

3Dee

Aeris 3Dee actieve bureaustoel is een van de meest innovatieve bureaustoelen in de wereld!

Deze bureaustoel is speciaal ontworpen voor degene die geen blokkade van het natuurlijke biomechanische model van het menselijk wezen wilt ervaren. Veel standaard bureaustoelen blokkeren dit wel. Hierdoor ontstaan er veel klachten op de werkvloer aan de rug en de algemene gezondheid. De Aeris actieve bureaustoel voorkomt al deze klachten.

 

Baanbrekende technologie

De baanbrekende technologie van de Aeris actieve bureaustoelen, staat voor goede ergonomie en een tijdloos design. De kern van deze innovatie bureaustoel is de gepatenteerde 3D technologie die natuurlijke beweging toelaat in 3 dimensies.

 

Absolute consistentie

De Aeris 3Dee is het resultaat van absolute consistentie in engineering en design. Dankzij de bureaustoel wordt u voorzien van dagelijkse aanhoudende verandering op kantoor. Meer welbevinden, meer energie en meer balans in het algemeen. De bureaustoel bestaat uit meer dan 180 onderdelen. Waardoor de beweging zijwaarts extra wordt gestimuleerd. Heen en weer en op en neer. Door de verstelbare lendesteun, kunt u de juiste comfortabele houding aannemen.

 

Configurator

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw wensen, heeft Aeris een speciale configurator gemaakt. Met de configurator kunt u spelen met kleuren en onderdelen en het product geheel naar eigen inzicht samenstellen. De artikelcode die aan dit product wordt gehangen kunt u vervolgens aan ons doorgeven. Uw eigen samengestelde product, maar dan met de service van Project Meubilair. Stel hier uw Aeris 3Dee stoel samen met de configurator. U kunt eventueel daarna prijs aanvragen.

 

Showroom

U kunt alle Aeris producten op onze website bekijken, maar u kunt ook langskomen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!