Aeris Muvmat designstore
Aeris Muvmat Grijs Antraciet Mat Projectmeubilair Designstore
Aeris Muvmat Lichtgrijs Mat Projectmeubilair Designstore
Aeris Muvmat Grijs Forest Soil Green Jungle Bos Mat Projectmeubilair Designstore
Aeris Active Mat
Aeris Muvmat Designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Aeris Muvmat

Op deze uitvinding zult u staan!

Staande op harde vloeren betekent hard werken voor ons lichaam. Daarom heeft Aeris  de Muvmat ontwikkeld. Op deze vloermat staat u natuurlijk, actief en ontspannen altijd in beweging – als op bosgrond.

Dankzij de speciale coating is de mat waterbestendig en dus gemakkelijk schoon te maken. De beschermhoes is afneembaar en wasbaar. De Aeris Muvmat is geschikt voor gebruik met schoenen – is ook perfect voor fans van blote voeten. Naast de werkplek op kantoor is de Aeris Muvmat ook in productie-, laboratorium-, therapie of thuis inzetbaar, overal waar lang staand gewerkt wordt.

2-zone technologie – meervoudig goed

De Aeris Muvmat bestaat uit twee intelligente gecombineerde zones. De perfecte interactie tussen de zones bieden een unieke staan ervaring. De geïntegreerde comfort zone bestaat uit een veerkrachtig, verlichtend schuim en maakt het oppervlak mat. De comfort zone maakt het staan op de mat aangenaam.

De active zone binnen in de mat heeft een 3D-topografische structuur, het best te vergelijken met heuvels en valleien. Deze absolute wereld noviteit zorgt voor een willekeurige activering van de reflex zones en sensoren, stimuleert beweging en houdt je wakker en fit dankzij de geactiveerde spieren en de versnelde doorbloeding.

De Aeris Muvmat is dankzij haar groot loopvlak, afgeschuinde kanten, antislip-noppen, uitwasbare hoezen en het unieke binnenwerk, perfect voor elke werkplek waar staand gewerkt wordt.