Aeris Muvman High Grijs Frame Zwart Leder Leer Poro Stahulp Designstore
Aeris Muvman Standard Zwart Select Rood Wol Designstore
Aeris Muvman Standard Grey Capture Blauw Gemeleerd Wol Designstore Kantoormeubilair
Aeris Muvman Standard Zwart Microvezel Groen Designstore
Aeris Muvman High Zwart Gestoffeerd Microvezel Zwart Frame
Aeris Muvman Industry Standaard Zwart Zitsta Kruk Projectmeubilair Designstore
Aeris Muvman Collectie Designstore
Aeris Muvman Designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Aeris Muvman

designstore

Aeris Muvman Industry

designstore

Aeris Muvman zit-sta kruk

Aeris Muvman de eerste actieve zit-sta kruk

Deze zit-sta kruk is de eerste actieve kruk die door middel van innovatieve technologie en ergonomie voldoet aan alle eisen van de werkplek. Met de Muvman kunt u zowel zitten als staan achter de werkplek. Hij maakt een duidelijk statement in design. De kruk is stijlvol, elegant en onderscheidend.

Ergonomisch zitten

Steeds vaker wordt er van een werknemer vereist dat er veel moet worden gestaan op kantoor. Deze lange uren kunnen erg veel van de energie en gezondheid eisen. Deze kruk is speciaal ontworpen om deze lange dagen te kunnen ondersteunen. Een stoel die zowel ondersteuning biedt tijdens het zitten, maar ook tijdens het staan.

Aeris Muvman Industry

De Muvman Industry variant is ideaal voor werk dat meestal staand moet worden gedaan. De actieve sta-zit zorgt voor maximale ergonomie op de werkplek en is speciaal ontworpen voor gebruik in productie- en montagelocaties, alsook in laboratoria, ESD-gebied en cleanrooms (ESD-variant).

De Muvman Industry biedt de mogelijkheid om afwisselend zittend en staand te werken, ontlast de benen en zorgt voor een rugvriendelijke, rechtopstaande en naar voren neigende werkhouding.

Aeris Muvman biedt de juiste ondersteuning

De ondersteuning wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde Muvzone. Een beweegbaar gewricht in de basisplaat van de kruk waarbij de hellingshoek van de veerpoot automatisch aan de houding en beweging van de gebruiker kan worden aangepast. Zithoogte 51-84 cm.

Vraag prijs aan via e-mail.