Aeris Oyo zadelstoel
Aeris Oyo zadelstoel
Aeris Oyo zadelstoel
Aeris Oyo zadelstoel
Aeris Oyo zadelstoel
Aeris Oyo zadelstoel
aeris oyo

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Aeris Oyo

designstore

Aeris Oyo the Living

designstore

Aeris Oyo zadelstoel

Op de Aeris Oyo kunt u zitten hoe u wilt!

De Oyo wipt en schommelt, hoe je ook zit, hij is super comfortabel. De schommelstoel heeft een perfecte zitbalans en is universeel inzetbaar op kantoor. De zadelstoel is zowel een schommelstoel, als een sledestoel als een zadelstoel.

Uitvoering

Het uitdagende ontwerp vraagt je aan tafel. Door zijn schommeling zit hij buitengewoon en uitnodigend. De bekleding van de stoel is van 3D-netstructuur in de kleuren: zwartgrijs, beige-grijs, rood, blauw en groen. De netstof is gemakkelijk te reinigen, slijtvast en ademend.  Naast de netbekleding, is Oyo ook verkrijgbaar met vilten bekleding in de kleuren lichtgrijs en donkergrijs gemêleerd. De gemêleerde wollen stof biedt een optimaal en zacht zitcomfort. De stof is vuilafstotend, eenvoudig schoon te maken en dus zeer onderhoudsvriendelijk. Het frame is gemaakt van staal en verkrijgbaar in wit of chroom.

Specificaties

• Afmeting: 92,5x52x67,5 cm (hxbxd)
• Zitdiepte: 43cm
• Gewicht: 9,8kg
• Belastbaar tot 120 kg
• Universeel glijders: nagenoeg op alle vloeren toepasbaar en antislip

Oyo design

Oyo is ontworpen door designer Martin Ballendat.

Configurator

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw wensen, heeft Aeris een speciale configurator gemaakt. Met de configurator kunt u spelen met kleuren en onderdelen en het product geheel naar eigen inzicht samenstellen. De artikelcode die aan dit product wordt gehangen kunt u vervolgens aan ons doorgeven. Uw eigen samengestelde product, maar dan met de service van Project Meubilair. Stel nu uw Aeris Oyo stoel samen met behulp van de configuratorU kunt eventueel daarna prijs aanvragen.