Aeris Swopper Classic High Glides High White White Netstructuur Mesh Groen
Aeris swopper
Aeris Swopper Backrest Castors Hard Floor Standard Black Black Microfibre Blue 04
Aeris Swopper Met Wielen Standard Light Grijs Metallic Microfibre Stof Grijs
Aeris Swopper
Aeris Swoppster Rozig Roze Pink Harlequin Projectmeubilair Designstore
Aeris Swopper Collectie Projectmeubilair Zitstakruk Actievekruk
Aeris Swoppster Groen Kruk Designstore Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Aeris Swopper 

Aeris Swopper is sinds 1997 een toonaangevend product!

De Aeris Swopper actieve kruk is als sinds 1997 een toonaangevend product. Door de speciale 3D technologie kunt u makkelijk van houding veranderen of bewegen. Hij heeft een revolutie in de bureaustoelen markt veroorzaakt. Deze actieve zitkruk past zich dankzij zijn unieke driedimensionale flexibiliteit aan de gebruiker aan. Door actief te blijven zitten voelt u zich als snel fit en een stuk lekkerder in u vel.

Nooit meer last van eenzijdige drukbelasting

Dankzij deze kruk en haar 3D-bewegingen vermijdt u een eenzijdige drukbelasting van de wervelschijven. Swopper zorgt ervoor dat de wervelschijven goed gevoed, elastisch en gezond blijven.

Actieve kruk

Het zitkussen van de deze kruk is een speciaal high tech kussen met een klimaat actieve stoffering voor een vederzacht zitcomfort. Vijf op elkaar afgestemde functielagen zorgen ervoor dat je ademend en thermo gereguleerd zit.

Hij heeft diverse opties, zo kunt u kiezen uit een basis van antraciet of titanium, een voetring met metaal- en viltglijders of universele wielen.

U kunt kiezen uit verschillende soorten bekleding;

  • wol – Swopper Classic
  • gemêleerd wol – Swopper Classic
  • microvezel – Swopper Classic
  • vilt – Swopper Living
  • netstructuur/ mesh – Swopper Air
  • leer – Swopper Classic
  • kunstleer – Swopper Standaard

U kunt daarnaast kiezen uit rood, blauw, groen, grijs en zwart als stofferingskleur.

Voor de vering kunt u kiezen uit:

  • Low voor 50-120 kg (zithoogte 46-56 cm)
  • Standaard 60-120 kg (zithoogte 45-59 cm)
  • Light 35-50 kg (zithoogte 42-56 cm)

Swopper work

De Swopper work is de enige gecertificeerde bureauwerkstoel die in beweging het driedimensionale zitten toelaat. De stoel wordt compleet geleverd met wielen en een aan de rug aangepaste, fluwelen leuning. De kleur van de leuning past te allen tijde bij de zitting. U kunt kiezen uit verschillende soorten bekleding; wol, gemêleerd wol, microvezel, netstructuur en zwart kunstleer.  U kunt daarnaast kiezen uit rood, blauw, groen, grijs en zwart als stofferingskleur.

Swoppster

De Swoppster is een speciale editie voor kinderen. Kinderen brengen in het dagelijks leven veel tijd zittend door. Dit is slecht voor de gezondheid en de houding van het kind. Kinderen zitten veel bij het huiswerk, aan de computer of achter de tv. Een kind hoort te bewegen! Het speciale ontwerp van de Swoppster actieve zitkruk voldoet precies aan dit verlangen naar bewegen.

Beweging is belangrijk voor de geestelijke ontwikkeling van de hersenen. Door meer beweging helpt de Swoppster de doorbloeden van de hersenen en voorkomt zuurstoftekorten. Dit alles ten goede van het concentratievermogen, attentie en natuurlijk het humeur!

Configurator

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw wensen, heeft Aeris een speciale configurator gemaakt. Met de configurator kunt u spelen met kleuren en onderdelen en het product geheel naar eigen inzicht samenstellen. De artikelcode die aan dit product wordt gehangen kunt u vervolgens aan ons doorgeven. Uw eigen samengestelde product, maar dan met de service van Project Meubilair. Stel hier uw Swopper kruk samen met de configurator. U kunt eventueel daarna prijs aanvragen.