Aeris swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris swopper
Aeris swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Aeris Swopper 

Aeris Swopper is sinds 1997 een toonaangevend product!

De Aeris Swopper actieve kruk is als sinds 1997 een toonaangevend product. Door de speciale 3D technologie kunt u makkelijk van houding veranderen of bewegen. Hij heeft een revolutie in de bureaustoelen markt veroorzaakt. Deze actieve zitkruk past zich dankzij zijn unieke driedimensionale flexibiliteit aan de gebruiker aan. Door actief te blijven zitten voelt u zich als snel fit en een stuk lekkerder in u vel.

Nooit meer last van eenzijdige drukbelasting

Dankzij deze kruk en haar 3D-bewegingen vermijdt u een eenzijdige drukbelasting van de wervelschijven. Swopper zorgt ervoor dat de wervelschijven goed gevoed, elastisch en gezond blijven.

Actieve kruk

Het zitkussen van de deze kruk is een speciaal high tech kussen met een klimaat actieve stoffering voor een vederzacht zitcomfort. Vijf op elkaar afgestemde functielagen zorgen ervoor dat je ademend en thermo gereguleerd zit.

Hij heeft diverse opties, zo kunt u kiezen uit een basis van antraciet of titanium, een voetring met metaal- en viltglijders of universele wielen. Voor de stoffering kunt u kiezen uit de kleuren: zilver, stonegrey, limoengroen en robijnrood. Voor de vering kunt u kiezen uit small of medium ( 60-120 kg).

Swopper zadel

Het Swopper zadel heeft een speciale vorm, namelijk een speciaal ergonomisch gevormde zitting in de vorm van een zadel. Door het zitten op een zadel wordt de rug ontlast. Deze houding wordt over het algemeen ervaren als erg prettig. Door de grote hoek tussen het wervelkolom en het dijbeen, voldoet hij aan alle ergonomische eisen en is hij extreem gezond. De stoffering van de zadel is van premium leer in de kleur zwart. De basis van het zadel is van antraciet of titanium, met een voetring met metaal- en viltglijders of universele wielen.

 

Swopper work

De Swopper work is de enige gecertificeerde bureauwerkstoel die in beweging het driedimensionale zitten toelaat. De stoel wordt compleet geleverd met wielen en een aan de rug aangepaste, fluwelen leuning. De kleur van de leuning past te allen tijde bij de zitting. U kunt kiezen uit Ferrari rood, smoke grijs, royal blauw of zwart als stofferingskleur.

 

Configurator

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw wensen, heeft Aeris een speciale configurator gemaakt. Met de configurator kunt u spelen met kleuren en onderdelen en het product geheel naar eigen inzicht samenstellen. De artikelcode die aan dit product wordt gehangen kunt u vervolgens aan ons doorgeven. Uw eigen samengestelde product, maar dan met de service van Project Meubilair. Stel hier uw Swopper kruk samen met de configurator. U kunt eventueel daarna prijs aanvragen.