Aeris Swoppster Rozig Roze Pink Harlequin Projectmeubilair Designstore
Aeris Swoppster Groen Green Harlequin Projectmeubilair Designstore
Aeris Swoppster Grey Lichtgrijs Grijs Harlequin Projectmeubilair Designstore
Aeris Swoppster Blauw Bluemetallic Harlequin Projectmeubilair Designstore
Aeris Swoppster Kleuren Collectie Kruk Projectmeubilair Designstore
Aeris Swoppster Grauw Kruk Designstore Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Aeris Swoppster 

Staan is het nieuwe zitten met de Aeris Swoppster

Kinderen brengen in het dagelijks leven veel tijd zittend door. Dit is slecht voor de gezondheid en de houding van het kind. Kinderen zitten veel bij het huiswerk, aan de computer of achter de tv. Een kind hoort te bewegen! Het speciale ontwerp van de Swoppster actieve zitkruk voldoet precies aan dit verlangen naar bewegen.

Beweging is belangrijk voor de geestelijke ontwikkeling van de hersenen. Door meer beweging helpt de Swoppster de doorbloeden van de hersenen en voorkomt zuurstoftekorten. Dit alles ten goede van het concentratievermogen, attentie en natuurlijk het humeur!

 

Uitvoering Aeris Swoppster

De Swoppster actieve zitkruk is speciaal geoptimaliseerd voor kinderen met een lichaamsgewicht van maximaal 50 kilo en 160 cm lang. De stoel wordt voorzien van wielen of glijders. De basiskleur van de stoel is zwart, met als zittingkleur blauw, groen, roze en grijs. De veerkleuren worden in dezelfde kleuren geleverd. De doorsnede van de voetring is 48cm en de doorsnede van de zitting is 34cm. De Swoppster weegt in totaal 5,7kg. De hoezen zijn afzonderlijk tegen meerprijs verkrijgbaar als accessoire.

Speciale 3D mechaniek

De Aeris Swoppster is voorzien van 3D mechaniek waardoor het maken van 3D bewegingen mogelijk is geworden. Door de convex gevormde zitting zult u nooit meer met een holle rug op de actieve kruk zitten. De zitting verbetert een rechte zitpositie, wat goed voor de houding is. Een rechte houding betekent een beter ademhaling, dus een beter zuurstofvoorziening. De kruk kan tot en met 10cm verticaal schommelen. Het 3D-bewegings element zit direct bij de grond waardoor er een zijwaartse flexibiliteit tot 15 graden kan worden gemaakt. De Swoppster heeft bewust geen armleuningen waardoor er geen onnatuurlijke bewegingen kunnen worden gemaakt.

Configurator

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw wensen, heeft Aeris een speciale configurator gemaakt. Met de configurator kunt u spelen met kleuren en onderdelen en het product geheel naar eigen inzicht samenstellen. De artikelcode die aan dit product wordt gehangen kunt u vervolgens aan ons doorgeven. Uw eigen samengestelde product, maar dan met de service van Project Meubilair. Bekijk hier de configurator.