Alias Aline
Alias Aline
Alias Aline
Alias Aline
Alias Aline
Alias Aline
Alias Aline

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Aline

Alias Aline boekenkast

De Aline kast is lineair en licht, met doorgedreven elegantie. De boekenkast als discrete coulisse voor huiselijke of zakelijke ruimten. Het is een project van Dante Bonuccelli voor Alias. De architect en ontwerper van Argentijnse origine verbeeldt een subtiele en zeer ranke constructie.

De montage is uitzonderlijk eenvoudig, met de mogelijkheid tot het bevestigen van afzonderlijke laden of containers met klapdeur of schuifdeur met laden.

Uitvoering

Gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, gelakt in neutraal wit, grafietgrijs of grijs metallic reliëf kleurtonen. Aline zorgt er voor dat boeken de ruimten aankleden.
Voor een discreet en suggestief decoreffect kan LED-verlichting aangebracht worden in de staanders die zorgen voor een indirecte verlichting op de muur.
Met Aline, verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes, kunnen verschillende composities gebouwd worden, van commode tot boekenkast.

De boekenkast neemt in al zijn eenvoud en strakke lijnen de gestalte aan van een rasecht architectuurelement dat in staat is om ruimten te organiseren.

Dankzij een hoekverbinding kunnen verschillende geometrieën, gesloten ruimten en doordachte situaties gecreëerd worden.