Alias Arm Frame
Alias Arm Frame
Alias Arm Frame
Alias Arm Frame
Alias Arm Frame
Alias Arm Frame

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Arm Frame

Alias Arm Frame stoel

De producten van de frame-verzameling tonen een lichte maar uitgesproken toets die zich concretiseert in comfortabele stoelen. De stapelbare stoelen highframe, bigframe en frame XL, in verschillende proporties, zijn leverbaar met of zonder armleuningen. Ter verrijking van de variant met zitting en rugleuning in polyesterdoek afgewerkt met PVC is er de versie in leder en in stoffen bekleding voor een sobere en informele stijl.
De stoelen van de frame-verzameling laten zich, dankzij hun stapelbaarheid, met onbevangen elegantie verplaatsen van een privédimensie als die van thuis en kantoor naar die van publieke ruimten. Het met PVC afgewerkte polyester doek, op een constructie van een geëxtrudeerd aluminium profel, mat gelakte, gepolijste of verchroomde spuitgegoten elementen wordt gemaakt in verschillende kleuren. Onder de talrijke kleurvarianten is ook een reeks levendige kleuren leverbaar in een melangeversie: groen, beige, oranje.

Arm Frame

De karakteristieke constructie van geëxtrudeerd aluminium zet zich door in de Arm Frame -fauteuil (ook met voetsteun te gebruiken) en creëert een gewelfd silhouet voor de longframe chaise longue. Voor relaxmomenten in een resort of in een lounge van een beauty farm verlenen de producten stijl, harmonie en schoonheid aan de betreffende ruimte en geven uitdrukking aan een praktisch en elegant design dat gericht is op welzijn en comfort.