Alias Atlas
Alias Atlas
Alias Atlas
Alias Atlas
Alias Atlas
Alias Atlas

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Atlas

Alias Atlas stoel, kruk en tafel

Het dragend ontwerp van de atlas-collectie is gebaseerd op een uniek concept van een conisch gevormde grijs of wit gelakte stalen poot. Uit dezelfde constructie, op een ronde of kruisvormige basis, hebben zich tafels en tafeltjes ontwikkeld met een in diverse houtsoorten gefineerd aluminium of met laminaat bekleed tafelblad.

Het systeem omvat talrijke combineerbare typen: een collectie comfortabele zitmeubelen, bestaande uit stoelen, krukken met verschillende hoogten, met en zonder rugleuning, die perfect past bij een even uitgebreide collectie tafels en tafeltjes, leverbaar in verschillende afwerkingen. Gezamenlijk meubileren zij op een herkenbare en functionele wijze zowel woningruimtes als een projectomgeving.

Stoel

De stoelen hebben een rond onderstel van gelakt staal. Ze beschikken over een draaibare zitting van MDF en polyurethaan.
De rugleuning is gebogen multiplex en polyurethaan bekleed met textiel.

Kruk

De kruk is in hoogte verstelbaar en heeft een rond onderstel van gelakt staal. De zitting is draaibaar en gemaakt van MDF en polyurethaan. De rugleuning is gebogen multiplex en polyurethaan bekleed met textiel.

Tafel

De tafeltjes zijn er in verschillende soorten. Ze zijn verkrijgbaar met een kruisvormige voet of een rond onderstel. Het tafelblad is er in een ronde, vierkante en rechthoekige versie.