Alias Big Frame
Alias Big Frame
Alias Big Frame
Alias Big Frame
Alias Big Frame
Alias Big Frame
Alias Big Frame

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Bigframe 440

designstore

Alias Bigframe 441

designstore

Alias Big Frame

Alias Big Frame kantinestoel

Het polyesterdoek afgewerkt met PVC en zijn talrijke kleurvarianten, op een constructie van geëxtrudeerd aluminium profiel en spuitgegoten aluminium elementen, vormen het gemeenschappelijke element van de verzameling frame-producten. De collectie is uitgewerkt in types die allemaal verschillend bedacht zijn met als doel comfort en functie te combineren.

Uitvoering

De stapelbare highframe en bigframe stoelen en de frame XL fauteuils zijn in de diverse maten leverbaar met een geëxtrudeerd gelakt aluminium profiel in 5 nieuwe en actuele kleuren: koraal, aubergine, ceder, zand en ijs actualiseren de constructie die passend is bij het polyesterdoek dat met PVC in dezelfde kleur of in wit afgewerkt is.
Ook leverbaar met of zonder armleuningen.

De frame-collectie breidt zich uit met twee Kvadrat® stofferingstypen (Gloss 2 en Divina 3) en een nieuw doek dat speciaal geselecteerd is voor de combinatie met het verchroomde onderstel. De kleur van de weefselondersteuning van het PVC-doek volgt de afwerking van de constructie. De kleuren van de geselecteerde stofferingen zijn passend bij alle verkrijgbare doek- en onderstelcombinaties.

Omgevingen

Comfortabel tijdens wachtmomenten, elegant, functioneel, en ergonomisch in private en publieke ruimten waarborgt foatingframe dezelfde gerieflijkheid op verschillende plaatsen. Het systeem op een balk met een constructie van gelakt, glanzend of verchroomd aluminium zorgt voor de comfortabele bigframe-stoelen of bigframe-stoelen met armleuningen en is volgens verschillende wensen configureerbaar.