Alias Eleven Highback Sofa Akoestiek Privacy Projectmeubilair
Alias Eleven Highback Sofa Akoestiek Privacy Projectmeubilair1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Eleven High Back Collection 

Eleven High Back is een collectie van akoestische sofa’s  De sofa collectie is ontworpen door het Britse duo PearsonLloyd. Deze sofa creëert privacy en rust en is geschikt voor op openbare plekken zoals bibliotheken, gemeentehuizen, lobby’s, maar ook een prachtige sofa voor de huiselijke omgeving.

Kenmerkend voor de sofa’s zijn de aluminium poten waaraan de armleuningen en de rugleuning worden vastgemaakt. De rugleuning en armleuningen zijn gemaakt van sterk polyurethaan schuim en bekleed met Kvadrat stof naar keuze. Het is mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken voor de rugleuning, armleuning en kussens. De bekleding is verwijderbaar zodat ze ook gereinigd kunnen worden.

Optioneel kan de Eleven High Back voorzien worden een bekabelde sofa met elektrische oplaadpunten (stopcontact en usb)

Stoffen en kleuren

Het onderstel is verkrijgbaar in 11 unieke kleuren en in maar liefst 17 soorten stof en de daarbij behorende kleuren.

Eleven High Back

Deze sofa bestaat uit aluminium poten en een stalen frame. De sofa is volledig gestoffeerd. Hij is beschikbaar in 3 verschillende formaten. Als eenzitsbank, tweezitsbank en driezitsbank.

Eleven High Back Privacy

Samenstelling van 2 fauteuils met een open en een gesloten zijde. Ze zijn per paneel gestoffeerd. Het zijn bankjes met gegoten aluminium poten en een stalen frame. Hij is beschikbaar in 3 verschillende formaten. Als eenzitsbank, tweezitsbank en driezitsbank.

Eleven High Back Work

De work versie is special ontworpen om de sofa in een omgeving te zetten waar kantoorwerk voortgezet moet worden zoals op een luchthaven of in hotels. Hij brengt de gebruikers in staat om hun activiteiten voort te zetten in de moderne zachte lounge.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!