Alias Erice Enna
Alias Erice Enna
Alias Erice Enna
Alias Erice Enna
Alias Erice Enna
Alias Erice Enna
Alias Erice Enna

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Erice Enna

Alias Erice Enna

Met de stoel Erice herneemt ontwerper Alfredo Häberli de strengheid en de grafische helderheid van de Segesta en Selinunte stoelen en creëert een nieuwe vorm die uitgerust is met een eigen persoonlijkheid. Een onderscheidend element is de uitgespaarde opening in de rugleuning die elasticiteit en comfort garandeert. Het buitenprofiel van de kuip doet je denken aan het binnen profiel van de opening waarmee een gevoel van beweging en evenwicht wordt gecreëerd.

Uitvoering

Erice is leverbaar met spinonderstel, met slede, op wielen, met kruisonderstel, van hout, of met het nieuwe schraagonderstel bestaande uit 4 conisch gevormde poten. De kunststof kuip is verkrijgbaar in de kleuren wit, zandkleur, duifgrijs en grijsblauw. Comfortabel is de soft-variant met kussens van gemodelleerd polyurethaan en steun van geregenereerd leder, of dacron vulling , bekleed met Kvadrat stoffen, leder of eco leder die met drukknopen aan de kuip worden vastgemaakt.

Ter completering van het gamma is er het fauteuiltje Enna met een kuip van technopolymeer, gecombineerd met veerkrachtig polyurethaanschuim bekleed met stoffen of met leder, geheel afneembaar. Erice-Enna, Segesta-Taormina, Selinunte-Tindari vormen zo een stoelenfamilie die dezelfde eisen op het gebied van elegantie, technologie en lichtheid delen, maar elk een autonoom project vertegenwoordigen met een sterk eigen kenmerk.