Alias Frame Table
Alias Frame Table
Alias Frame Table
Alias Frame Table
Alias Frame Table
Alias Frame Table
Alias Frame Table

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Frame Table

Alias Frame Table tafel

De tafels van de frame -collectie worden gekenmerkt door hun sobere design en luchtige vorm-geving. Daarom zijn ze perfect geschikt voor elke privé-ruimte en elk openbaar gebouw, ongeacht of dit nu historisch of hedendaags is. De draagconstructie is van spuitgegoten aluminium, de langwerpige tafelbladen zijn in gehard glas, double face glas, of in een geanodiseerde aluminium legering, in laminaat of gefineerd in diverse uitvoeringen.

Bij de originele opvouwbare versie Frame Table blijft de stabiliteit en luchtigheid behouden. De tafel wordt gevouwen met behulp van een elegant mechanisme dat er een ongekende esthetische waarde aan verleent. Ook zorgt hij voor een onverwacht decoratief element wanneer hij met ingeklapte poten wordt opgehangen aan de wand.

Uitvoering

Frame Table is leverbaar in diverse maten met een vaste constructie, voorzien van een dwarsbalk bevestigd tussen de poten. Hiermee wordt een uitstekende stabiliteit gegarandeerd. Frame Table-tafels zijn verkrijgbaar in een veelvoud aan afwerkingen: de draagconstructie van glanzend of gelakt aluminium past perfect bij de gelamineerde tafelbladen in diverse kleuren, fineer, hardglas of in double face-glas. Een veelzijdige collectie die Frame Table geschikt maakt voor zowel een klassieke als hedendaagse context.