Alias Frame Klaptafel Projectmeubilair 6
Alias Frametable Klaptafel Projectmeubilar 2
Alias Frame Klaptafel Projectmeubilair 7
Alias Frame Klaptafel Projectmeubilair 8
Alias Frame Klaptafel Projectmeubilair 10
Alias Frame Klaptafel Projectmeubilair 4
Alias Frametable Klaptafel Projectmeubilar
Alias Frame Table

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Frame Table

Alias Frame Table tafel

De tafels van de Alias frame collectie worden gekenmerkt door hun sobere design en luchtige vormgeving. Daarom zijn ze perfect geschikt voor elke privé ruimte en elk openbaar gebouw, ongeacht of dit nu klassiek of modern is. Perfect om te gebruiken als bureau, vergadertafel, eettafel, kantinetafel. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, afmetingen en afwerkingen. Alles is mogelijk!

Klaptafel

Bij de klaptafel versie blijft de stabiliteit en luchtigheid behouden. De tafel wordt gevouwen met behulp van een stevig onderstel gemaakt van gegoten aluminium elementen, met gelakte of gepolijste afwerking.  Het blad is 18mm dik en kan afgewerkt worden in laminaat, glas, eiken fineer en eiken- of walnotenfineer met tal van kleuropties om de tafel helemaal naar wens aan te passen. Klaptafel ook verkrijgbaar met wielen.

Verkrijgbaar in 2 maten rechthoekig: 160x80x73,5cm / 190x95x73,5cm (bxdxh)

Optioneel verkrijgbaar met een trolley of muurbevestigingen om de klaptafels op te bergen en te vervoeren.

Vaste constructie

Het blad kan afgewerkt worden in laminaat, glas, eiken fineer en eiken- of walnotenfineer met de daarbij behorende dikte van het blad. Verder een breed scala aan kleuren om de tafel helemaal naar wens aan te passen.

Frame is verkrijgbaar met rechthoekig of ovaal blad in veel verschillende afmetingen beginnend vanaf 160 tot wel 480cm lang!

Interesse in de Frame table van Alias?  Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!