Alias Green
Alias Green
Alias Green
Alias Green
Alias Green
Alias Green
Alias Green

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Green

Alias Green collectie

Sterk, praktisch en gezichtsbepalend voor de open ruimte kenmerken de green-collectie. Geborstelde roestvrijstalen constructies ontwerpen zitmeubelen van een afwasbare polyesterdoek leverbaar in verschillende kleuren, tafels in diverse afmetingen en afwerkingen, en wagentjes in diverse samenstellingen. Alle stukken verlenen een sterke identiteit aan het geheel.

Ter completering van de green collectie zijn er vaste en opvouwbare wagentjes met blad van plaatstaal in wit of rode gelakt roestvrijstaal, comfortabele chaise longue en praktische ligbedden. Een herkenbaar element van de collectie is ook het design van de wielen, die goed zichtbaar zijn omwille van hun grote afmetingen en geïnspireerd zijn aan de wielen van het wagentje van de caddy gebruikt op de golfbanen.

Naast de tafels, die leverbaar zijn in vierkant en rechthoekig extra helder gehard glas, gelakt grijs of bedrukt, bestaat de Green-collectie voor buiten uit stapelbare stoelen, met en zonder armleuningen, en comfortabele fauteuils. Ter completering van het zitmeubelgamma zijn er krukken in diverse hoogtes, uitgerust met voetsteunen die gecoat zijn met PVC.

PVC uitvoering

Sterk en praktisch zijn de kenmerken van de nieuwe collectie voor buiten green pvc. Stalen constructies in geborsteld roestvrij staal tekenen de nieuwe royale zittingen van de stapelbare stoelen, met armleuningen, en de praktische ligstoelen die vanaf nu verkrijgbaar zijn, samen met comfortabele fauteuiltjes, met zittingen en rugleuningen met een textuur van rond PVC die leverbaar zijn in de kleuren tortora en lichtgrijs.