Alias Kobi
Alias Kobi
Alias Kobi
Alias Kobi
Alias Kobi
Alias Kobi
Alias Kobi

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Alias Kobi stoel

Passie voor technologie, functionaliteit en lichtheid. Dat zijn waarden die ontwerper Patrick Norguet en Alias samenbrengen. Een affiniteit vanaf welke Kobi haar vorm aanneemt. Norguet bestudeert een nieuw type stoel door zich te laten inspireren door de traditie van stoelen die gemaakt zijn van ijzerdraad, en ontwerpt een elegant en licht onderstel: een opgeschorte architectuur maar die nog zeer hedendaags is.

Uitvoering

De kuip is een soort korf, strak en omhullend, gemaakt van vlechtwerk in rond gelast staal. De ondersteuning van gegoten aluminium omarmt op elegante wijze de stoel en omwikkelt de vorm in zijn totaliteit.

De kussens van leder of stof zijn verkrijgbaar in de varianten: alleen zitting, zitting plus rugleuning en voor de volledige kuip. Deze zijn perfect gemodelleerd voor de kuip om visueel te worden geïntegreerd met het onderstel.
Er zijn twee onderstellen leverbaar: steun en poten van gelakt aluminium met kuip in bijpassende kleur of verchroomd; steun gelakt en poten in eikenfineer aluminium met in verschillende kleuren gelakte kuip.