landscape benches

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Landscape collection

Landscape collection is flexibel en functioneel meubilair voor het kantoor. Landscape mengt zich goed in de werkomgeving en verzekert maximale veelzijdigheid van gebruik.

Landscape System

Landscape System is de ideale keus voor het opzetten van meerdere bureaus. Het tafelblad, beschikbaar in 4 maten, wordt gekenmerkt door een gleuf voor het monteren van de scheidingswanden. Kabelopening en kabelgoot worden standaard bij deze configuratie geleverd.

Landscape Meeting

Landscape Meeting is de ideale tafel voor vergaderzalen. Deze vergadertafel komt in 3 maten. Hij wordt gekarakteriseerd door een centrale poot die het tafelblad ondersteund. In zijn meest verfijnde versie is hij volledig gefineerd met natuurlijk of asgrijs getint eikenhout.

Landscape Executive

Met deze variant voldoet Landscape ook aan de behoefte van managementbureaus. Hij is beschikbaar in één maat. Het tafelblad is MDF gefineerd in natuurlijk of asgrijs eikenhout.

Landscape Essential

Landscape Essential is ontworpen om een eenvoudig werkoppervlak te bieden. Het blad is beschikbaar in 4 maten en bestaat uit een wit gelamineerde MDF-plaat die kan worden uitgerust met een kabelopening en een kabelgoot.

Landscape Drawer

De Landscape Drawer is geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en complexe productieprocessen. Landscape biedt concrete antwoorden op de uiteenlopende behoefte van de kantoorwereld. De Drawer wordt gekenmerkt door zachte lijnen.