Alias SEC
Alias SEC
Alias SEC
Alias SEC
Alias SEC
Alias SEC
Alias SEC

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias SEC

Alias SEC kasten

SEC is de modulaire draagstructuur in slanke en solide uitvoering gemaakt van aluminium profielen met persgegoten elementen. De planken, net als de laden en deuren, zijn uitgevoerd in staalplaat, gespoten in de kleuren wit, zwart, oker, grijs en grafietgrijs. De glazen planken zijn leverbaar in transparant, bedrukt en groen glas. De panelen en schuifdeuren in methacrylaat kunnen worden geleverd in dubbel gezandstraald zwart, transparant, natuurlijk gezandstraald, groen gezandstraald, transparant rood, zwart fumé transparant en wit. Ook zijn er panelen mogelijk met diverse seriegrafie-tekeningen met de natuur als onderwerp.

Uitvoering

Alle componenten in staal, glas en methacrylaat en houtsoort zijn leverbaar in 5 verschillende hoogten, 3 breedten en 3 diepten. Dankzij een veelvoud aan maatvoeringen zijn de aanbouwmogelijkheden van het systeem bijna oneindig. Dankzij de vele afmetingen kan men met SEC alles maken, van het kleinste nachtkastje tot het grootste containermeubel als scheidingswand.

Mogelijkheden

De catalogus toont diverse SEC-composities: de praktische karretjes worden serveerwagens in de leefomgeving voor overdag en elegante nachtkastjes voor ‘s nachts. De open boekenkasten of met laden zijn de ideale oplossing voor thuis of voor kantoor, net als de torenconstructies die een handige aanvulling zijn op het interieur van verkooppunten en winkels. Met de horizontale sideboards kan een concept van dressoir of zitkamermeubel uitgewerkt worden dat ook geschikt is voor werkruimtes.