Alias Teak
Alias Teak
Alias Teak
Alias Teak
Alias Teak
Alias Teak
Alias Teak

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias Teak

Alias teak collectie

De Teak collectie geeft bij de projecten voor nieuwe zitmeubelen en tafels de materiële en formele ziel terug van het setes-bankje. Gerealiseerd met Teakhouten latten op een persgegoten constructie van aluminium. De stoelen, bankjes en tafels van deze collectie zijn geschikt voor buiten gebruik. Ze zijn duurzaam, aangenaam bij aanraking en voegen stevigheid en zorg voor detail toe aan bijvoorbeeld uw tuin.

Stoelen

De zitmeubelen van de Teak collectie zijn praktisch, stapelbaar en licht door de aluminium constructie. Voor de zitting- en rugleuning is hout gebruikt. De latten, in teakhout, volgen de contouren ter hoogte van de lendenen om elasticiteit, ergonomie en comfort toe te voegen.

Tafels

De tafels zijn langwerpig en leverbaar in twee afmetingen. De tafels zijn samengesteld uit constructie-elementen in aluminium en hebben een tafelblad met karakteristieke latten in teakhout. De afmeting van het tafelblad is 200×95 en presenteert naast een vaste constructie ook een praktische en functionele opvouwbare versie.