Alias TEC
Alias TEC
Alias TEC
Alias TEC
Alias TEC
Alias TEC
Alias TEC

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alias TEC

Alias TEC tafel

Tec is een elementaire combineerbare tafel die gekenmerkt wordt door de aluminium poot en het ranke design. Het blad is gevestigd aan een constructie van geëxtrudeerd aluminium die zich achter de rand van de tafel bevindt. Met dit ontwerp lijkt enerzijds het tafelblad visueel te zweven en tegelijkertijd, dankzij de stijfheid van het onderstel, kan de constructie heel lange tafelbladen ondersteunen waardoor er een zeer uitgebreid maatassortiment beschikbaar is.

Uitvoering

De afwerking van de tafelbladrand heeft verschillende doorsneden: van een heel dun full color wit tot een gelakt glazen tafelblad dat leverbaar is in verschillende kleuren, tot een tafelblad van gebleekt eikenhout, tot een wit dubbellaminaat. De poten en het onderstel zijn gelakt in vier kleuren: wit, ceder, aubergine en de nieuwe geanodiseerde lak.

Uitbreiding

Een belangrijke uitbreiding van de TEC tafelcollectie is de introductie van de uitschuifbare versies. Het witte dubbellaminaat, samen met full color wit en gebleekt eikenhout, kenmerkt de tafelbladen van de nieuwe collectie. De nieuwe collectie is leverbaar in vijf maten. Het verlengmechanisme dat is ingebouwd in het onderstel, is eenvoudig en functioneel. Het is een praktische oplossing waardoor TEC ideaal is voor de meest uiteenlopende leefomgevingen en gebruikstoepassingen.