Alki Kea Collectie Stoelen Chairs Wood Hout Lizaso Projectmeubilair Schuinvoor
Alki Table Kea Salontafel Koffietafel Hout Vierkant Rond Projectmeubilair1
Alki Kea Tafel Table Hout Rechthoek Vierkant Rond Massief Projectmeubilair Poten
Alki Kea Collectie Stoelen Chairs Wood Hout Lizaso Projectmeubilair Aijachter
Alki Table Kea Salontafel Koffietafel Hout Vierkant Rond Projectmeubilair
Alki Kea Tafel Table Hout Rechthoek Vierkant Rond Massief Projectmeubilair Details
Alki Kea Bench Bank Hout Interieur Projectmeubilair2

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Kea Collectie

Eenvoud en comfort

De meubels van Alki staan voor eenvoud en verfijnd ontwerp, waarbij de voorkeur uitgaat naar een praktisch aspect. Breng sfeer in huis met de Kea Collectie!

Hout en Metaal

De sfeervolle nieuwe collectie Kea van Alki omvat stoelen, tafels, banken en bijzettafels. De collectie bestaat uit massief eikenhout gecombineerd met gebogen metaal. Het eenvoudige ontwerp en de zachte rondingen contrasteren met het rustieke frame. De tafels en stoelen passen in veel verschillende omgevingen en vormen een mooie eenheid. Zo staan de meubels bijvoorbeeld prachtig in een Scandinavische interieur waar licht, ruimte en natuurlijke elementen de boventoon voeren.

Opties en kleuren

De tafels zijn verkrijgbaar in een vierkante, rechthoekige of ronde vorm. De poten kunnen eenvoudig van het blad worden verwijderd.

De tafels en banken zijn gemaakt van massief eikenhout. Verkrijgbaar in 6 verschillende afwerkingen en kleuren. De dikte van de bladen is 32mm.
De stoelen zijn ook gemaakt van massief eikenhout. De zitting en rugleuning zijn van beuken multiplex en verkrijgbaar in Gracia leer, eco-leer of stof.  De poten zijn voorzien van vilten glijders om krassen te voorkomen.

Designer

De Kea Collectie van Alki is ontworpen door Iratzoki & Lizaso