Alki Emea stoel
Alki Emea stoel met armleuningen
Alki Emea tafel rechthoekig
Alki Emea kruk
Alki Emea
Alki Emea
Alki Emea

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Emea stoel 

Alki Emea van massief eikenhout!

De Alki Emea collectie, met eikenhout, is het toonbeeld van technische expertise van Alki. Een archetypische stoel als er ooit één bestond, dit stuk vereist alle vaardigheden van het Alki team op het gebied van vakmanschap, montage en precisie. Het is een perfecte illustratie van het idee van massief houten blok. De verschillende onderdelen lijken te zijn gesneden uit een enkel blok hout.

Ontwerp door Jean Louis Iratzoki

 

Alki Emea stoelen, loungestoelen, krukken en banken

De Alki Emea is een massief eiken stoel. Het kan geleverd worden met of zonder armleuningen en het is beschikbaar twee hoogtes van de rug. Het kan volledig worden afgewerkt in eiken of de zitting kan worden bekleed in leer of stof. 

De Emea lounge stoel kan volledig worden afgewerkt in natuurlijk eiken of gebeitst eiken en de zitting kan worden bekleed in leer of stof. Houtkleur kan in natuurlijk eiken of gebeitst.

Emea collectie heeft twee barkruk hoogten (660 mm en 810 mm) en kan volledig worden afgewerkt in eiken of beklede zitting. De krukken zijn ook beschikbaar in de met de hand geolied notenhout.

De Emea bank voltooit Alki Emea zitcollectie. Het is gemaakt van massief eiken.

 

Alki Emea tafels en bureautafels

Emea tafel wordt vervaardigd in massief eiken. Het is verkrijgbaar in drie maten, maar ook met twee uitbreidingen.

De Emea Bistrot tafel heeft een centrale metalen kolompoot bedekt met massief eiken . Het topblad kan rond of vierkant zijn en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Zowel de rechthoekige en bistro tafels zijn er twee hoogtes (900mm en 1080mm). Al deze Emea tafels kunnen worden afgewerkt in natuurlijk eiken of worden gebeitst in kleur.

De Emea tafel is ook een uitstekende keuze als bureautafel. Het is gemaakt van massief eiken en verkrijgbaar in drie maten.

De Emea collectie wordt aangevuld met een salontafel die men in een huis, hotel of in een restaurant kan toepassen. De Emea salontafel heeft een massief eiken constructie en is verkrijgbaar in twee maten.