alki heldu tafel
alki heldu tafel
alki heldu tafel
alki heldu tafel
alki heldu tafel
alki heldu tafel
alki heldu tafel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Heldu tafel

Alki Heldu tafel

De Heldu collectie is gebouwd volgens een traditionele techniek voor het samenvoegen van houten elementen. De dwarsbalken van de tafel passen in het tafelblad. Kleuren worden gebruikt om de in elkaar grijpende stukken te markeren.
Ontwerp door Jean Louis Iratzoki

De Heldu tafel heeft een massief eiken constructie. Massief eiken of laminaat topblad. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Hiervan kunnen drie worden verlengd.

De tafel is ook uitstekend te gebruiken als bureau. Hij kan worden afgewerkt op drie manieren: volledig in eiken, met gelakte bovenkant en eiken structuur volledig gelakt in een van onze zes kleuren.

De collectie wordt ook aangevuld met een salontafel die gemakkelijk zijn plaats kan vinden zijn plaats in een huis, een hotel of in het terras van een restaurant. De bovenkant en het frame van deze tafel zijn in eik. Verkrijgbaar in twee lengtes.

De tafel is ook beschikbaar als hoge versie. Deze is weer voorzien van een een massief eiken constructie.  Tafel is perfect voor een ​​ontbijt of snack gedurende de dag.